Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Odsouzený Michal Hladík nenastoupil do vězení, může se pohybovat po celé republice

Pražští policisté pátrají po Michalu Hladíkovi, narozeném 18. ledna 1974, trvale bytem ulice Hlavní, obec Štěchovice. Na hledaného, který se může pohybovat po celé republice, byl Okresním soudem Česká Lípa vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro spáchání podvodu.

Michal Hladík byl již v minulosti souzen pro podobnou trestnou činnost a stále v ní pokračuje. Před policisty se skrývá a pod legendou, že je onkologický pacient, tvrdí, že má být hospitalizován kvůli zákroku v různých nemocničních zařízeních v Plzni, v Praze, po celé České republice.

Hledaný Michal Hladík si pod různými dalšími legendami půjčoval, především od žen, různé finanční částky, které však nevrátil, není možné se s ním spojit a dluh vymáhat.

S policii komunikoval jen e-mailem a nechtěl uvést, ve kterém zdravotnickém zařízení se nachází, či který lékař jej ošetřuje. Záměrně zasílal neúplné údaje.

Popis hledaného: hubená postava, výška 170 – 175 cm, hnědé krátké vlasy česané dozadu, zelené oči, věk 45 – 50 let.

„Touto pátrací relací zároveň žádáme zdravotnická zařízení v rámci České republiky, aby v případě ošetření či delší hospitalizace hledaného dbaly zvýšené opatrnosti a jeho pobyt okamžitě ohlásily na linku 158. Na linku 158 nebo přímo kriminalistům na telefonní číslo 974 881 734 se mohou přihlásit i další osoby, které výše jmenovaný podvedl,“ uvedla policie v tiskové zprávě.

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie ČR, pátrání, hledání, vězení, Česká Lípa, Štěchovice, Česko, Praha, Plzeň

PÁTRÁNÍ: Odsouzený Michal Hladík nenastoupil do vězení, může se pohybovat po celé republice  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.