Které 4 zahraniční kluby chtěly vysvobodit Daridu z berlínského vězení?

Které 4  zahraniční kluby chtěly vysvobodit Daridu z berlínského vězení?

Ačkoliv je Vladimír Darida zdravý, v Herthě momentálně nehraje a jeho status opory se v Berlíně rozplývá jako pára nad hrncem. Kouč Pál Dardai momentálně v záložní řadě upřednostňuje Marka Grujiče, Arne Maiera, Fabiana Lustenbergera, Pera Skjelbreda a samozřejmě Ondreje Dudu.

Běhavý hráč s velkým fyzickým fondem, jenž si v bundeslize kroutí již svou šestou sezonu v řadě, bude s velkou pravděpodobností sedět na lavičce také v nadcházejícím šlágru v Allianz Areně proti Bayernu Mnichov, což zamrzí.

Bývalý hráč Plzně či Freiburgu, který má na Olympijském stadionu kontrakt až do 30. června 2021, už přitom dávno mohl být pryč. V zimním přestupovém okně kolem něj kroužili hned čtyři zájemci.

Jak informoval server isport.blesk.cz, agentovi středopolaře se ozvali zástupci španělských klubů Rayo Vallecano a Leganés, italské Udinese, které už vlastní i jiného českého reprezentanta Antonína Baráka a také Fenerbahce Istanbul, kterému nynější ročník v Süper Lig absolutně nevychází.

Momentálně devátý tým německé ligy, který ztrácí na první šestku pouhé tři body, ho však neuvolnil a Darida, který se brzy stane otcem, musí dál bojovat o své místo pod berlínským sluncem....