Del Potro bude na divokou kartu obhajovat titul v Acapulku

22. 2. 2019, 08:33
Aktuality 3
Juan Martín Del Potro v příštím týdnu bude obhajovat loňský triumf v mexickém Acapulku. Třicetiletý Argentinec, který v tomto týdnu po návratu ze zranění teprve zahajuje letošní tenisový rok, od pořadatelů přijal divokou kartu.
Profily hráčů
Juan Martín Del Potro

Juan Martín Del Potro si loni v říjnu na Masters v Šanghaji zlomil kolenní čéšku a sezona pro něj předčasně skončila. Kvůli rekonvalescenci přišel o Turnaj mistrů a také úvodní grandslam sezony Australian Open.

Na kurty se vrátil před pár dny v Delray Beach a vyhrál oba zápasy, dnes ho čeká souboj o postup do semifinále. Po skončení amerického turnaje se vydá do Acapulka, kde v příštím týdnu bude obhajovat loňský triumf.

"Juan Martín Del Potro obdržel poslední dostupnou divokou kartu do hlavní soutěže," oznámil ředitel turnaje Raul Zurutuza. "Chce obhajovat titul a už na svém prvním letošním turnaji v Delray Beach předvádí skvělý tenis."

Loni právě v Acapulku začala Del Potrova senzační jízda, během níž vyhrál 15 zápasů. Kromě prvenství na mexických betonech získal v Indian Wells svou premiérovou trofej z Masters a v Miami došel až do semifinále.

V Acapulku by se měli představit ještě další členové Top 10 - Rafael Nadal, Alexander Zverev a John Isner.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Nola
sa vratil vo velkej pohode, nech sa dari nadalej
Reagovat
Fransoas
Velký sympaťák se vrací.Přeji mu úspěšný vstup do sezóny.
Reagovat
hippos
ano!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist