Velký obrat v derby! Čiliak má další nulu, Olomouc zaskočila lídra

Foto: Petr Kotala, hc-vitkovice.cz

Boj o Prezidentský pohár pro vítěze základní části Tipsport extraligy se dramatizuje. Liberec ve 47. kole nestačil na Olomouc, naopak po třech bodech berou Plzeň, Hradec Králové a díky obratu v derby i Třinec.

Velký obrat v derby!

Dlouho se zdálo, že Vítkovice vyhrají už jedenácté domácí utkání za sebou. V derby se totiž během prvních 29 minut dostaly do tříbrankového trháku. Jenže nakonec nezískaly ani bod... Nejprve – ve 38. minutě – vystřelil Ocelářům naději Štěpán Novotný. A ve třetí třetině se pak děly věci! Ve 43. minutě snížil Erik Hrňa, ve 46. minutě vyrovnal Petr Vrána a v čase 53:58 dokonal obrat Michal Kovařčík. Pro Ostravany je to nemilá ztráta, poslední dobou se jim totiž nedaří (jedná se o pátou prohru z posledních šesti kol) a v tabulce klesli na šesté místo.

Pavel Trnka (asistent trenéra Vítkovic): „Hrálo se ve skvělé kulise. Pro nás je to frustrující, dvě třetiny jsme soupeře přehrávali a hráli hokej podle našich představ. Když pak pustíte tým jako Třinec, aby dokázal zkorigovat zápas, tak je to špatně. Třetí třetina z naší strany nebyla vůbec dobrá. Teď určitě budu vypadat jako strašný ufňukánek, ale všichni se podívejte na video vyloučení Jakuba Lva... Přijde mi to směšné, ale udělejte si obrázek sami. Každopádně zápas jsme měli ve svých rukou a prohráli jsme si ho sami.“

Václav Varaďa (trenér Třince): „Chtěl bych klukům poděkovat za tři body, které si hrou ve druhé polovině utkání vydolovali. Domácí hráli velmi dobře, zasloužili si své góly, půlku zápasu jme tahali za kratší konec. Za stavu 3:0  jsme zabrali, zredukovali sestavu na tři útoky, což na naší hře bylo znát. Pomohl nám gól na konci druhé třetiny. Cítili jsme stále šanci, že s utkáním můžeme něco udělat. Ve třetí třetině jsme ukázali skvělý obrat, hráli už náš hokej, který nám chyběl. Chtěl bych poděkovat našim i vítkovickým fanouškům, kteří vytvořili skvělou kulisu.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC OCELÁŘI TŘINEC 3:4 (1:0, 2:1, 0:3)

Branky a nahrávky: 8. O. Roman (Lev, Schleiss), 21. Dej (Trška, Lev), 29. Olesz (Lev, Hrabal) – 38. Novotný (Musil, Růžička), 43. Hrňa (P. Vrána), 46. P. Vrána (Růžička, Svačina), 54. M. Kovařčík (O. Kovařčík).
Rozhodčí: Hodek, Lacina – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 2:3.
Využití: 1:1.
Střely na branky: 30:36.
Nejlepší hráči: Rastislav Dej – Petr Vrána.
Diváci: 9030.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Výtisk, Trška, Šidlík, Gregorc, D. Krenželok, Hrabal – Olesz, Lev, Dej – Schleiss, O. Roman, Tybor – D. Květoň, Poletín, Szturc – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal. Trenéři: Petr a Trnka.
HC Oceláři Třinec: Hrubec (od 29. Kantor) – Gernát, Roth, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Matyáš – Svačina, P. Vrána, Martin Růžička – Dravecký, Marcinko, Hrňa – Werek, Polanský, Novotný – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Raška. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.

Další komplikace pro Spartu

Je to další těžká rána pro Spartu. Jeden z předsezonních favoritů nestačil na Zlín a v posledních pěti extraligových kolech se bude strachovat o to, zda vůbec postoupí do play off. Zato Berani jsou v pohodě: zvítězili popáté za posledních šest utkání. S Pražany si poradili i přesto, že jim na několik týdnů vypadl ze sestavy nejproduktivnější forvard Jiří Ondráček. Zlín ale letos rozhodně nebyl týmem o jednom hráči... Svědčí o tom i to, že čtyři góly proti Spartě si rozdělili čtyři různí hokejisté: trefili se Tomáš Valenta, Tomáš Fořt, Edgars Kulda a Jakub Šlahař.

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Důležitý zápas o všechno jsme zvládli zásluhou všech hráčů, co nastoupili k utkání. Byly k viděni obrovské emoce, které byly podpořené výbornými fanoušky. Ti přišli v hojném počtu a hlasitě nás povzbuzovali. Jsme rádi, že po debaklu v Plzni jsme zápas zvládli a zaslouženě vyhráli."

Jaroslav Nedvěd (asistent trenéra Sparty Praha): „Věděli jsme, že Zlín se po výprasku v Plzni otřepe a podobný zápas ho rychle probudí do ostražitosti. Přijeli jsme sem o den dříve vzhledem k důležitosti utkání. Bohužel jsme zápas nezvládli. V první třetině přišly chyby při dobruslení, špatně jsme obsazovali protihráče a vyrobili jsme hodně individuálních chyb. Zápas jsme nezvládli a soupeři výborně zachytal gólman. Za stavu 1:2 jsme se dostali do menšího náporu, měli jsme tam pár šancí, ale Zlín podržel brankář. Domácí přidali po přestávce dva góly, zatimco my jsme hráče upozorňovali na to, že máme spoustu času na zvrat a zápas nemusíme obrátit naším blázněním v prvních minutách. Udělali jsme ale pravý opak. Hloupě jsme se nechali zavřít v obranném pásmu a po špatných rozehrávkách jsme inkasovali dva góly v rychlém sledu. O zápase bylo rozhodnuto a soupeř kontroloval. V dalším průběhu utkání jsme se už do ničeho nedostali."

PSG BERANI ZLÍN – HC SPARTA PRAHA 4:1 (2:1, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 11. Valenta (Dufek), 14. Fořt (Nosek), 22. E. Kulda (P. Sedláček), 27. Šlahař (P. Sedláček, Kubiš) – 12. Piskáček (Pech, Buchtele)
Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 2:4.
Bez využití.
Střely na branky: 33:25.
Nejlepší hráči: Pavel Sedláček – Lukáš Rousek.
Diváci: 5427.
PSG Berani Zlín: Kašík – Freibergs, Nosek, Gazda, Řezníček, Valenta, Ferenc, Hamrlík – Kubiš, Fořt, Šlahař – Herman, Honejsek, Okál – Fryšara, P. Sedláček, E. Kulda – L. Krejčík, Popelka, Dufek. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
HC Sparta Praha: Machovský – Kalina, Blain, Piskáček, T. Voráček, Tomáš Dvořák, Košťálek, Delisle – Beran, Sill, Smejkal – Jarůšek, Klimek, Roberts Bukarts – Buchtele, Pech, Forman – Kudrna, Klíma, Rousek. Trenéři: Krupp a Nedvěd.

Olomouc zaskočila lídra

Extraligová tabulka je okolo desátého místa, které zaručuje postup do play off, neuvěřitelně vyrovnaná. Tohle vítězství má tedy pro Olomouc cenu zlata! Nebo chcete-li cenu soli. Protože sůl je nad zlato. Kohouti po pátečním skalpu extraligového lídra vylétli na osmou příčku a na jedenáctý Litvínov mají šestibodový náskok. Do konce základní části zbývá Moře odehrát šest zápasů, její pronásledovatelé přitom mají o jedno odehrané utkání navrch, což může Hanákům hrát do karet. Hrdinou pátečního utkání byl Jan Lukáš, který chytil všech 40 libereckých střel! Jedinou branku dal ve 34. minutě Petr Strapáč.

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Liberec byl v začátku utkání trochu lepší, my jsme měli trochu respekt k soupeři, poté se to vyrovnalo. Vstřelená branka nás nakopla, po ní jsme si ve druhé třetině vytvořili tlak. Ve třetí třetině jsme se snažili ubránit těsný náskok, Liberec měl dost šancí, ale díky Honzovi Lukášovi jsme získali tři body.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „My jsme sehráli bojovné utkání. Měli jsme spoustu příležitostí vstřelit branku, což se nám bohužel nepodařilo. Nadšený tým domácích proměnil jednu ze svých šancí, takže vyhrál. Podle vývoje utkání to, dle mě, nebylo příliš spravedlivé, ale zase když mužstvo nevstřelí gól, tak nemůže vyhrát.“

HC OLOMOUC – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 34. Strapáč (Burian, Vyrůbalík).
Rozhodčí: Hejduk, Bejček – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 4:5.
Bez využití.
Střely na branky: 22:40.
Nejlepší hráči: Jan Lukáš – Tomáš Filippi.
Diváci: 4213.
HC Olomouc: Lukáš – Vyrůbalík, Škůrek, Švrček, Dujsík, Ondrušek, L. Rutar – Ostřížek, J. Knotek, Jergl – Burian, Strapáč, Irgl – Laš, Skladaný, Mráz – J. Káňa, Handl, V. Tomeček. Trenéři: Tomajko a Moták.
Bílí Tygři Liberec: Will – Ševc, Stříteský, Kolmann, T. Hanousek, Havlín, Doherty – Birner, L. Hudáček, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – Valský, Filippi, M. Zachar – J. Vlach, Redenbach, Lakatoš. Trenéři: Pešán a Augusta.

Čiliak má další nulu

Karlovy Vary jsou v problémech. Zranil se jim klíčový útočník Jakub Flek a na marodce je i gólman Filip Novotný. Do karlovarské branky se tak musel znovu postavit teprve šestnáctiletý Jan Bednář. Trápící se Energie nakonec nedala Brnu ani jeden gól a prohrála posedmé za sebou! Zato Marek Čiliak ukazuje, že je ve formě – po návratu z KHL vychytal už druhé čisté konto. Utkání nedohrál Martin Erat, který nevybíravě sestřelil Tomáše Havránka a dostal trest do konce zápasu (viz tento článek).

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „První třetinu jsme odehráli přesně tak, jak jsme chtěli. Byli jsme aktivní, dostávali Kometu pod tlak a vytvářeli si několik příležitostí. Ale nedaří se nám v poslední době tyto příležitosti proměňovat, a to byl kámen úrazu. V naší nejlepší pasáži, kdy jsme byli nejaktivnější, jsme si dali vlastní gól. To nás přibrzdilo a ovlivnilo celou první třetinu. Pak jsme udělali hloupou chybu a dostali druhý gól. Potom jsme ve druhé třetině přišli o několik hráčů, rozpadla se nám první přesilová hra, nepodařilo se nám využít dlouhou přesilovku. Kometa poté už hru kontrolovala a ve třetí třetině nás k ničemu nepustila, už jsme pak ani neměli sílu se zápasem něco udělat. Bohužel jsme nevstřelili branku, a proto jsme nemohli dosáhnout na body.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): „Musím přiznat, že jsme neměli dobrý vstup do zápasu. Vary sice hrály to, co jsme předpokládali, ale my jsme se s tím nebyli schopni vyrovnat, takže prvních čtrnáct minut bylo z naší strany špatných. Pak přišel gól na 1:0, ten nás samozřejmě zvedl a ve druhé třetině jsme přidali druhý. Pak ale přišla v půlce zápasu komplikace a podle mého byl nakonec rozhodující moment, kdy měli domácí téměř minutovou přesilovku 5 na 3 a čtyři minuty 5 na 4. Je potřeba pochválit kluky, jakým způsobem to ubránili a vzápětí jsme dali třetí gól. To byl podle mě absolutní zlom v utkání a zápas jsme potom dotáhli koncentrovanou hrou podpořenou jistým Čiliakem do vítězného konce.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC KOMETA BRNO 0:3 (0:1, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 15. Zaťovič (M. Erat, P. Holík), 24. P. Holík (Štencel, M. Erat), 34. Gulaši (Hruška).
Rozhodčí: Pražák, Petružálek – Lhotský, Ganger.
Vyloučení: 1:4, navíc Erat (Kometa) pět minut plus do konce zápasu.
Bez využití.
Střely na branky: 20:26.
Nejlepší hráči: Jakub Černý – Petr Holík.
Diváci: 3410.
HC Energie Karlovy Vary: Bednář – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Podlipnik, M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, T. Havránek – J. Černý, R. Vlach, Kohout – T. Mikúš, Skuhravý, Gorčík – Stloukal, Kverka, Šik. Trenéři: Pešout a Mariška.
HC Kometa Brno: Čiliak – Štencel, O. Němec, Gulaši, Z. Michálek, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič, P. Holík, M. Erat – Orsava, Hruška, Mallet – Dočekal, L. Čermák, Vondráček – Süss, Kusko, Köhler. Trenéři: Zábranský, Horáček, Pokorný a Oslizlo.

Hradec nezastavuje!

Hokejisté Hradce Králové po reprezentační pauze válí. Předchozí čtyři zápasy sice odehráli venku, získali ale maximální počet bodů (tedy dvanáct). A podařilo se jim i první utkání po návratu domů: o vítězství nad Litvínovem v podstatě rozhodli už během první třetiny. Respektive během úvodních deseti minut první třetiny, kdy se postupně trefili Petr Zámorský, Mislav Rosandić a Roman Kukumberg. Tým v takové pohodě, jakou má nyní Hradec Králové, už si třígólový náskok vzít nenechal. Litvínov dál zůstává jedenáctý, tedy na prvním nepostupovém místě do play off. 

Petr Svoboda (asistent trenéra Hradce Králové): „V první třetině jsme měli výborný pohyb, díky němu jsme si vypracovali spoustu šancí a dostali se do vedení 3:0. Můžeme být rádi, že druhou třetinu jsme uhráli na 1:1, protože jsme trošku polevili. Měli jsme  tam spoustu zbytečných vyloučení. Možná kvůli náročnému programu pak už třetí třetina nebyla taková, ale jsme strašně rádi za vítězství a za podporu fanoušků.“

Radim Skuhrovec (asistent trenéra Litvínova): „Druhé utkání v řadě bylo hrozné. Přijeli jsme sem bojovat o předkolo, ale za deset minut bylo v podstatě po zápase. Měli jsme šílený vstup, Hradec byl ve všech aspektech lepší a dostal se do vedení 3:0. Pak se nám podařilo přestát oslabení ve třech a když nám tam naskočil čtvrtý hráč, inkasovali jsme další branku. Dali jsme jenom jeden gól, další přesilové hry se nám nedařily. Pokud budeme takhle pokračovat dál, šanci na předkolo máme mizivou.“

MOUNTFIELD HK – HC VERVA LITVÍNOV 4:1 (3:0, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Zámorský (M. Chalupa, Smoleňák), 8. Rosandić (Miškář), 10. Kukumberg (Zámorský, Linhart), 22. Cingel (Rosandić) – 36. J. Mikúš (Trončinský, V. Hübl).
Rozhodčí: Šír, Kika – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 6:5.
Využití: 1:1.
Střely na branky: 34:20.
Nejlepší hráči: Mislav Rosandić – Juraj Mikúš.
Diváci: 5237.
Mountfield HK: Maxwell – Zámorský, Linhart, Graňák, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić – Smoleňák, Rákos, M. Chalupa – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Kukumberg, Miškář – Štindl, Nedvídek, Sklenář. Trenéři: Martinec, Krátoška a Svoboda.
HC VERVA Litvínov: Janus – Trončinský, Šesták, Březák, Ščotka, Graborenko, L. Doudera – Válek, V. Hübl, F. Lukeš – Petružálek, M. Hanzl, Trávníček – Kašpar, J. Mikúš, Jurčík – M. Havelka, Jícha, Helt. Trenéři: Razým a Skuhrovec.

Plzeň bodovala poosmé v řadě

Plzeň má neskutečnou formu: v posledních dvou duelech nasázela osmičku Pardubicím a devítku Zlínu. A teď si vyšlápla i na Mladou Boleslav. Jasně, tentokrát to bylo bez debaklu, ale výhra nad Mladou Boleslaví je cenná sama o sobě. Bruslaři totiž měli také dobrou bilanci: v předchozích osmi zápasech brali hned šest výher. I proti Plzni začali dobře, když je v 8. minutě poslal do vedení Radim Zohorna. Jenže indiáni v rozmezí 20. až 36. minuty odskočili do trháku a ve třetí třetině už si vedení pohlídali. Třemi asistencemi se blýskl hvězdný Jan Kovář a 28. gól v sezoně dal Milan Gulaš. A co je hlavní: Plzeň bodovala poosmé v řadě a dál může pomýšlet na zisk Prezidentského poháru.

Miloslav Hořava (trenér Mladé Boleslavi): „Plzeň vyhrála zaslouženě, protože byla celý zápas lepší. Myslím, že nám bohužel na špičkové extraligové týmy něco chybí. Nejsme tam, prohráli jsme s Libercem, Spartou i s Plzní. Není to o náhodě ani o žádném štěstí. To je nesmysl. Musíme pracovat ještě víc, abychom se nějakým způsobem přiblížili."

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Do zápasu jsme vstoupili trošku vlažně, prvních deset minut měla Boleslav navrch. Od půlky první třetiny jsme chytili tempo utkání, podařilo se nám vyrovnat. Musím říci, že jsme odehráli výborné utkání. Potvrdili jsme formu, kterou teď mám, a zaslouženě jsme vyhráli."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC ŠKODA PLZEŇ 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 8. R. Zohorna (P. Musil, Vondrka) – 20. Kodýtek (Jan Kovář, D. Kindl), 25. Indrák, 36. Gulaš (Jan Kovář), 47. Pour (Gulaš, Jan Kovář).
Rozhodčí: Hribik, Kubičík – Lučan, Pešek.
Vyloučení: 1:2.
Využití: 0:1.
Střely na branky: 29:26.
Nejlepší hráči: Pavol Skalický – Jan Kovář.
Diváci: 3269.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička – Pláněk, Bernad, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa, Němeček – Skalický, Klepiš, Vondrka – Procházka, T. Knotek, Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, Najman, P. Kousal. Trenéři: Hořava, Rulík a Patera.
HC Škoda Plzeň: Frodl – Vráblík, Pulpán, Jones, Allen, L. Kaňák, Moravčík – Gulaš, Jan Kovář, Pour – Kodýtek, Preisinger, Straka – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Indrák, Nedorost, Kantner. Trenéři: Čihák, Hanzlík a Špaček.

Chomutov se dotáhl na Vary

Byl to souboj třináctého a čtrnáctého týmu, tedy dvou nejhorších celků v tabulce. Pro Piráty to tak byla skvělá šance, jak se přiblížit dvanáctým Karlovým Varům. A povedlo se! Zatímco Energie nezískala proti Kometě ani bod, Chomutov proti Pardubicím zvítězil už po základní hrací době. A jak je to tedy v tabulce? Energie i Piráti mají po 46 bodech! Závěr základní části a následné play out tedy může nabídnout hodně dramatický souboj. U Pardubic už je v podstatě nereálné, že se vyhnou baráži.

Vladimír Růžička starší (trenér Chomutova): „Zápas byl poměrně vyrovnaný, ale chytal nám výborně gólman a dobře jsme bránili. Rozhodly góly, které se nám podařilo dát. Jsem rád, že jsme utkání zvládli a budeme bojovat.“

Ladislav Lubina (trenér Pardubic): „Byli jsme si vědomi vážnosti utkání, kdybychom vyhráli, mohli bychom se tak nějak nadechnout k boji o lepší umístění. Bohužel pro nás boj o lepší umístění pravděpodobně skončil. Představoval jsem si, že podáme trochu jiný výkon, ale působili jsme na ledě jako vyklepané ‚Startky’. Pro mě to je obrovské zklamání.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC DYNAMO PARDUBICE 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Klhůfek (Blaha), 38. Raška (Tomica, Dietz), 47. Blaha (Růžička mladší).
Rozhodčí: Horák, Svoboda – Brejcha, Jelínek.
Vyloučení: 7:5, navíc Dietz (Chomutov) 10 minut.
Bez využití.
V oslabení:
1:0.
Střely na branky: 25:30.
Nejlepší hráči: Justin Peters – Petr Sýkora.
Diváci: 3571.
Piráti Chomutov: Peters – Knot, Trefný, L. Kovář, Jank, Blaha, Dietz, D. Zeman – Marjamäki, Růžička mladší, Sklenář – Klhůfek, Raška, Tomica – Duda, Vantuch, Koblasa – J. Havel, Gut, Chrpa. Trenéři: Růžička starší, Martínek a Šťastný.
HC Dynamo Pardubice: Klouček – Eklund, Porseland, Mikuš, Holland, J. Zdráhal, Schaus – Rolinek, Mandát, L. Horký – Marosz, Ihnačák, P. Sýkora – Machala, Poulíček, Koffer – Dušek, Bubela, Hovorka – J. Kloz. Trenéři: Lubina, Král a Čáslava.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 47 28 3 4 12 154:107 94
2. HC Škoda Plzeň 47 24 7 6 10 171:105 92
3. Mountfield HK 47 25 6 4 12 138:108 91
4. HC Oceláři Třinec 47 26 3 3 15 140:107 87
5. HC Kometa Brno 47 20 6 5 16 131:121 77
6. HC VÍTKOVICE RIDERA 47 22 3 3 19 128:120 75
7. BK Mladá Boleslav 47 22 2 1 22 114:112 71
8. HC Olomouc 46 20 2 7 17 111:125 71
9. HC Sparta Praha 47 18 6 2 21 121:122 68
10. PSG Berani Zlín 47 19 3 5 20 132:134 68
11. HC VERVA Litvínov 47 18 5 1 23 110:129 65
12 HC Energie Karlovy Vary 46 12 3 4 27 112:140 46
13. Piráti Chomutov 47 12 3 4 28 107:159 46
14. HC Dynamo Pardubice 47 8 2 5 32 90:170 33

Další program Tipsport extraligy

Neděle 24. února – 48. kolo:
15:00 HC Dynamo Pardubice – PSG Berani Zlín
16:00 BK Mladá Boleslav – Piráti Chomutov
16:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary
16:00 Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK
16:00 HC VERVA Litvínov – HC Kometa Brno (ČT sport)
18:00 HC Škoda Plzeň – HC Olomouc (ČT sport)

Úterý 26. února – dohrávka 27. kola:
17:20 HC Olomouc – HC Energie Karlovy Vary (ČT sport)

Středa 27. února – dohrávka 48. kola:
18:30 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec (O2 TV Sport)

Pátek 1. března – 49. kolo:
17:30 HC VERVA Litvínov – Bílí Tygři Liberec
17:30 PSG Berani Zlín – Piráti Chomutov
18:00 Mountfield HK – HC Škoda Plzeň
18:00 HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC Oceláři Třinec
18:00 HC Olomouc – BK Mladá Boleslav
18:30 HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz