Broker Trust nabízí nejkomplexnější servis pro nezávislé finanční poradce

Broker Trust nabízí nejkomplexnější servis pro nezávislé finanční poradce

Práce finančního poradce je velice náročná. Klienti jsou čí dál tím více informovaní. Už jim nestačí nabízet jenom produkty, které máte jako finanční poradce ve svém portfoliu. Ptají se na další. Na vás je, abyste byli vždy v obraze a uměli nabídnout to nejlepší z toho, na co se klient zaměří.

Broker Trust vám pomůže neustále růst

Firma je dnes nejsilnějším hráčem mezi brokerpooly v oblasti finančního poradenství. Jako nezávislí finanční poradci zůstáváte svobodnými, ale díky servisní organizaci, kterou Broker Trust je, máte možnost neustále růst. Společnost nabízí pro nezávislé finanční poradce, zprostředkovatele, ale i zprostředko­vatelské sítě všechny potřebné nástroje k tomu, aby byli neustále úspěšnými, a dokonce lepšími.

Největší hráč mezi brokerpooly

Právě společnost Broker Trust se může pochlubit skutečně enormním zájmem ze strany finančních poradců. Její služby broker poolu dnes využívá přes 2000 aktivně působících nezávislých finančních poradců. Ti nadále podnikají podle svých pravidel, časových možností a potřeb, přitom se však o jejich komfort stará více než 90 profesionálů Broker Trust. Firma nabízí skvělé zázemí v oblasti analytického servisu i vzdělávání.

Filosofií služby je pomáhat, ale nijak neomezovat

Jako nezávislý finanční poradce si máte možnost vybírat z až 500 různých finančních produktů, a to podle potřeb vaší klientely, či každého konkrétního klienta. Broker Trust přitom volbu nijak neovlivňuje a poradci nejsou pod tlakem, ani pokud jde o výkon. Rovněž nejsou ovlivňování v souvislosti s různými změnami v kariérních řádech. Každý finanční poradce si má díky Broker Trust možnost budovat vlastní značku i klientský kmen a pracovat sám za sebe. 

Aplikace pro finanční poradce

Zajímají vás podrobnosti? Podívejte se, co vše vám umožní aplikace Allianz Allex určená pro správu vašeho klientského kmene. Díky aplikaci Allex mají poradci přehled o všech uzavíraných nebo uzavřených smlouvách se svými klienty. Aplikace Allin pak umožňuje jednoduše sjednávat smlouvy ke všem produktům v portfoliu Broker Trust, provádět kalkulace i změny ve smlouvách.

Chcete-li své podnikání jako finanční poradce povýšit na vyšší level, podnikat nadále svobodně, ale v zádech mít 100% servis, spojte se s Broker Trust.

Článek Broker Trust nabízí nejkomplexnější servis pro nezávislé finanční poradce byl publikován 22. února 2019 v 22.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...