Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

UFC poprvé v Praze: Lucie Pudilová bojovala jako lvice, na Carmouche nakonec nestačila

UFC poprvé v Praze: Lucie Pudilová bojovala jako lvice, na Carmouche nakonec nestačila
Zdroj: Twitter
+ Dalších 22 fotografií
MMA
Čeští fannoušci MMA se dočkali přelomového okamžiku. Organizace UFC dorazila úplně poprvé do Prahy a v O2 Aréně dnes probíhá galavečer bojových sportů, jaký Česko ještě nezažilo. Nepochybně nejsledovanější souboj proběhl mezi Lucií Pudilovou a Američankou Liz Carmouche, nicméně program, který začínal v 17 hodin, byl zajímavých momentů plný.

Damir Ismagulov a Joel Alvarez se postarali o první souboj programu. Vítězství si připsal Ismagulov. Ve druhém zápasu Rustam Khabilov vyzval Diega Ferreiru, který nad ním jednoznačně zvítězil.

Další byl na řadě brazilský bojovník Michel Prazeres, který vyzval Ismaila Naurdieva. Právě pro toho nakonec souboj skončil vítězstvím. Pak přišel Marco Polo Reyes z Mexika, jehož soupeřem byl bosenský boxer Damir Hadzovič, který nakonec zvítězil.

Do boje jde Veronica Maced a Gillian Robertson, Veronica nastoupila na píseň českého textaře Marpa a tím si naprosto získala publikum. To bohužel ale k výhře nepomohlo a Gillian ji porazila.

Další boj obstaral Daniel Teymur s Chrisem Fishgoldem, ten nakonec vyhrál a na konto si připsal první výhru v UFC.

Lucie Pudilová odolávala Liz Carmouche statečně, nakonec ale padla na body a vítězkou se stala právě zkušená Američanka.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy