Menu
WomanOnly
Apetit

RECENZE: Brandnooz Box v lednu 2019

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

24. 2. 2019

Snídáte raději cereálie s vlákninou, nebo dáváte přednost propečeným toastům? Oboje připravíte s krabicí Brandnooz Box, která i v lednu přináší nové potraviny a nápoje. Přečtěte si naši recenzi, ve které jsme všechny výrobky ohodnotili!

I letos budeme jako v předchozích letech ochutnávat novinky z jídla a pití, které přináší pravidelná krabice s překvapením Brandnooz Box. Tentokrát se první vydání trochu opozdilo, ale o to více výrobků bylo uvnitř. Osobně bych akorát ocenila větší pestrost – hned několik výrobků bylo po dvou kusech.

Penam Super Sandwich (2x 250 g, cena v obchodě 2x 27,90,-)

Jedním z nich byl i toastový chléb od Penamu. V boxu jsme mohli najít světlou i celozrnnou variantu, ze kterých se dá vyrobit křupavý toast nebo čerstvý sendvič.

Chléb se jednoduše opéká, ten světlý o něco rychleji. Nepřipaluje se a velikostí je tak akorát. Když do něj dáte naopak salát nebo rajče, je celkem odolný a hned se nerozmočí. Chutná dobře, ale když si připlatíte, dá se na českém trhu sehnat i lepší (většinou však od zahraničních značek).

Karlova koruna Hovězí a Krůtí maso (2x 300g, cena v obchodě 44,90,-)

Další výrobek, který byl v krabici hned ve dvou vydáních, je maso ve skleničce. Hovězí je s uzeným špekem, krůtí zase s provensálským kořením. Oboje se hodí například k chlebu, hezky zastudena.

Chutí jsou masa docela dobrá. Jsou poměrně výrazná, ale postrádají šťavnatou chuť, jakou mívají domácí výrobky nebo alespoň ty dražší v kvalitních obchodech s lahůdkami. U těchto mi přijde, že je to doháněné kořením, solí a dochucovadly.

Kozel Mistrův Ležák (2x 500 ml, cena v obchodě 2x 16,90,-)

Foto: Pavlína Nouzová, WomanOnly.cz

Klasický ležák od Kozla, měl by mít nicméně plnější tělo a vyšší podíl karamelových sladů. Upřímně jsem ale rozdíl nepoznala. V boxu byla piva hned po dvou kusech, což taky bylo trochu zbytečné.

Korunní Vitamínová a Energetická (2x 750 ml, cena v obchodě 2x 15,90,-)

Další dvě lahve od jednoho nápoje, tentokrát ale aspoň s různými příchutěmi. Jde o perlivé minerální vody od Korunní. Jedna je Vitamínová s citronem a zázvorem, druhá Energetická s červeným rybízem.

První jmenovaná chutnala celkem dobře, klasická ochucená minerálka. Nebyla nijak přeslazená, nicméně víc vitamínů určitě získáte z ovoce nebo džusu. Energetická obsahuje kofein i taurin, ale chutí není nic moc, to už je lepší si dát tradiční energeťák.

Mazagrande Fresh citrus (250 ml, cena v obchodě 29,90,-)

Tento kávový nápoj smíchaný s limonádou jsme ochutnávali už loni v červnu. Tehdy šlo o základní variantu a pak intenzivnější forte. Nyní došlo na příchuť Fresh Citrus, která mi skutečně přijde více osvěžující.

Nápoj určitě nebude chutnat každému, na to je moc divný. Je to štiplavá, neotřelá limonáda s nádechem kávy. Neobsahuje žádné přidané cukry a podle výrobce se skládá pouze z přírodní směsi kávy a citrusů.

Bombus Raw energy (50 g, cena v obchodě 25,-)

Foto: Pavlína Nouzová, WomanOnly.cz

Kvalitní raw tyčinka s příchutí kakaa a kokosu. Značku Bombus znám už dlouho a  její výrobky určitě patří mezi ty nejlepší, co si můžete koupit na cesty jako menší svačinku. Tyčinky jsou vyrobené bez tepelné úpravy z čistě přírodních surovin. Neobsahují lepek, přidaný cukr ani konzervanty.

Bonavita Dobrá vláknina (30 g, cena v obchodě 8,90,-)

Skvělá věc k snídani, když obsah pytlíku zalijete mlékem nebo ho smícháte s jogurtem. Chutí nejde o nic výrazného, ale směs celkem zasytí a má vysoký obsah vlákniny (jedno balení obsahuje čtvrtinu doporučené denní dávky).

Dr. Oetker Čokoládové číslice a písmenka (60 g, cena v obchodě 64,90,-)

Tento výrobek bohužel přišel v krabici téměř prošlý, ale v případě čokolády to až tolik nevadí. Jde o čokoládová písmenka a číslice, které můžete využít například při pečení narozeninových dortů – anebo jen tak, když chcete druhému udělat radost nějakým zákuskem s jeho jménem.

Ohodnoťte tento článek:
0
Diskutovat

Úplňky

Právě čtete

RECENZE: Brandnooz Box v lednu 2019