Chrudimské noviny Na závěr přípravy výhra nad Sokolovem, obrat zařídil dvougólový Ujec

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

Na závěr přípravy výhra nad Sokolovem, obrat zařídil dvougólový Ujec

Blšany - Chrudimští fotbalisté zakončili přípravnou fázi na jarní část FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na vítězné notě. Proti Sokolovu padaly branky až ve druhém poločase, na vedení Baníku dokázal dvěma trefami odpovědět Milan Ujec.

Trenéři Chrudimi poslali do utkání dvě rozdílné jedenáctky, rozhodli se v prvním zápase na přírodní trávě protočit kompletní kádr. V úvodním poločase jsme se branky nedočkali, vyrovnaný duel přinesl největší šanci v podání Sokolova, Glaser ale po rohovém kopu nastřelil pouze tyčku Mrázkovy branky. Na branky se tak čekalo až do druhého poločasu.

Jako první se v utkání prosadil Sokolov, který se dostal do vedení deset minut po pauze zásluhou Davida Štípka. Tím však Baník skončil, do konce utkání již pálila pouze Chrudim. Východočeši mohli vyrovnat z pokutového kopu, nařízenou penaltu ale novic v chrudimském dresu Roman Čáp proměnit nedokázal. O pár minut později se již hosté radovali, v rozmezí tří minut dvakrát skóroval útočník Milan Ujec, který tak rozhodl o obratu ve prospěch Chrudimi.

MFK zakončil přípravu výhrou 2:1 a nyní má týden na to, aby se nachystal na úvodní domácí duel proti brněnské Zbrojovce.

FK Baník Sokolov - MFK Chrudim 1:2 (0:0).

Branky: 55. Štípek – 72. a 75. Ujec.

FK Baník Sokolov: Belaň – Mejdr, Ševčík, Stropek, Dvořák II – Machek, Hlavatý – Štípek, Glaser, Vávra – Holek

MFK Chrudim: 1. poločas: Mrázek – Řezníček, Drahoš, Vencl, Hlavsa – Kesner, Kopecký, Sixta, Froněk – Vašulín, Rybička. 2. poločas: Mrázek – Krčál, Rendla, Vencl, Mastík – Sulík, Langr, Čáp, Kraják, Dostálek – Ujec.

Petr Dejnožka

Reklama