www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Tovární tým Opel bude pokračovat v ME

25. února 2019 • 11:00

Tovární tým Opel bude i v nadcházející sezóně pokračovat v rámci startů v mistrovství Evropy. Pojede pod křídly ADAC Opel Rallye Junior Teamu a opět to bude s dvojicí jezdců, kterými budou Elias Lundberg a Grégoire Munster.

Elias Lundberg a Grégoire Munster

V minulosti prošla německým týmem řada špičkových juniorů - Emil Bergkvist, Marijan Griebel, Chris Ingram, Tom Kristensson, Jari Huttunen, Julius Tannert či zatím poslední juniorský evropský šampion Martins Sesks. K nim přibudou v nové sezóně dva dvacetiletí mladíci.

Jedním z jezdců je švédský pilot Elias Lundberg, který v loňském roce zvítězil v německém ADAC Opel Rallye Cupu a získal tak privilegium startů v rámci ERC3 Junior, jak se letos kategorie pilotů do 27 let bude jmenovat. Druhým pilotem bude úřadující juniorský šampion Belgie Grégoire Munster, který žije v Lucembursku a čeští fanoušci jej mohou znát ze startu na loňské Barum Czech Rally Zlín.

Ještě jednu zajímavou informaci obsahuje tisková zpráva od Opelu Motorsport. Potvrzuje totiž nejen pokračování spolupráce Opelu a ADACu při ADAC Opel Rallye Cupu i v roce 2019, ale také spolupráci Holzer Motorsport a Opelu na tvorbě Corsy R2, která by měla být postavena na nové platformě tohoto modelu a měla by být k dispozici v závěru roku 2020.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist