Dycky Most! Populární seriál vrcholí, podívejte se na fotografie z natáčení

Seriál Most! z dílny režiséra Jana Prušinovského a scenáristy Petra Kolečka se blíží ke konci. V pondělí Česká televize odvysílá jeho závěrečný díl. Podívejte se na fotky přímo z natáčení jednoho z nejsledovanějších českých seriálových počinů poslední doby.

Fotočlánek Praha (Aktualizováno: 17:31 25. 2. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Seriál nabízí příběh hlavního hrdiny Luďana, kterého ztvárnil herec Martin Hofmann. Luďan se musí vyrovnat s vyhazovem z práce, existenčními problémy a také s tím, že jeho bratr se nechal chirurgicky změnit na ženu, Dášu. 

SERIÁL VS. REALITA: Podívejte se na místa, kde se natáčí televizní hit Most!

Číst článek

Už po odvysílání čtvrtého dílu bylo jasné, že Most! se stal nejsledovanějším komediálním seriálem ČT poslední doby. Předstihl seriály jako Čtvrtá hvězda, Dabing street i Trpaslík.

Osmidílný komediální seriál je už šestou spoluprací dvojice Jan Prušinovský a Petr Kolečko. S nadsázkou si bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie. Autoři se při tvorbě inspirovali přímo v severočeském Mostě.

Poslední díl seriálu budou někteří diváci sledovat společně s jeho tvůrci přímo v mostecké restauraci Severka. Ostatní mohou závěr osmidílné série stihnout v pondělí od 21.45 na ČT1.

Režisér Jan Prušinovský (vlevo) s představitelem Luďana Martinem Hofmannem | Foto: Michaela Buchtová | Zdroj: Česká televize

ado Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme