Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Rodiče (†64 a †61) si najali soukromého detektiva, aby prověřil jejich syna: Mladík je zavraždil

Autor: shp - 
25. února 2019
20:21

Starostlivý otec Rick (†64) a maminka Kim (†61) Nicholsonovi z Kalifornie se báli o stav svého syna. Jeho chování se jim zdálo mimo normu. Mormonský pár si najal soukromého detektiva, aby si jejich potomka Camdena (27) proklepnul. Než bezpečnostní pracovník zjistil, co mladík dělá a co se mu honí hlavou, Camden Nicholson zavraždil oba své rodiče a služebnou k tomu.

Camden byl po hrozivém činu zatčen a obviněn z trojnásobné vraždy. Všechna těla byla objevena 13. února v rodinném sídle. Nebožáci byli zastřeleni. Soukromý vyšetřovatel Michael Youssef odhalil zprávám ABC 7, že Rick a Kim si ho najali, aby prověřil Camdenovo chování.

Podle Youssefa mladík kouřil marihuanu ve velkém a ládoval se steroidy, které kupoval na internetu. Kontaktoval také ekortní služby a z otcovy kreditky postupně odčerpal přes 15 000 dolarů, tj. bezmála 340 000 korun. I tak ale zkušeného detektiva naprosto vyděsilo to, k čemu se Camden odhodlal.

To jsem ještě nezažil

Byl jsem v šoku. Bylo to neuvěřitelné. Za svou 27letou kariéru jsem nezažil nic podobného,“ prohlásil Youssef a dodal, že by ho v životě nenapadlo, že je Camden schopný trojnásobné vraždy. Služebná Maria Morseová (57) přitom pracovala pro rodinu celých 10 let.

Jedním z mých úkolů bylo sledovat ho a dokumentovat jeho případné mentálně nestabilní chování. Snažím se vyrovnat s tím, co se stalo,“ řekl detektiv. Policie střelce dopadla a umístila ho do vazební věznice. Camden nyní musí projít psychologickými testy, které odhalí, zda je za svůj čin zodpovědný.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání