Sarajevský atentát v roce 1997: boj o moc se zvrhl. Zrůdy, které vrazily kudlu do zad Václava Klause. Ivan Pilip a Jan Ruml. Zrádci, kteří poprvé zahájili převrat v České republice. Záminkou a dnes s jistotou smyšlené zrady bylo údajné neprůhledné financování ODS.

 

Výsledkem bylo, že všichni iniciátoři se přiznali včetně Zielence, že si to vymysleli a nic není pravdou a nic se neví a vše bylo založeno na základě veřejného daru tenisty Milana Šrejbera pro ODS, rozepsaného na Singhu a Bácze, aby limit výše daru nebyl překročen. (Dnes je limit zrušen)  Pilip  byl nakonec s ostudou totálně odsunut, ale Ruml v roce 2000 převrat dokončil, obsadil s dalšími Českou televizi a tvrdilo se, že tato dvojice byla nastrčena tajnými službami USA a převrat na odstavení Klause se podařil díky tomu, že oba byli tajní agenti CIA.

Tenkrát se nic nepodařilo prokázat, ale extremisté nakonec obsadili všechny instituce po roce 2000 (například rodina Pajerova jako bílý kůň s celým příbuzenstvem dostala obrovské dotace, aby vstup do Evropské unie propagovala. Češi byli původně většinově proti) A nejen rodina Pajerova dojila: Evropské referendum - scénky s herci Janou Bouškovou a Václavem Vydrou by dohromady vydaly na dva celovečerní filmy a ještě by zbylo. To byl vejvar. Kdo nejde "do Evropy", byl prostě špína. Všichni hlasujte "ANO pro Brusel"!

Evropské referendum: za prachy by zradili i babičku. Lidský odpad.

A zatímco Ruml pracoval na převratu v České republice (teroristické obsazení studia na Kavčích horách pod přezdívkou spacák Ruml se nakonec podařilo a CIA nás dostala pod kontrolu díky obsazení dalších institucí), Ivan Pilip se odsunul do USA a začal pracovat na převratech středo a jihoamerických režimů. Tam už mnoho sílících důkazů na spolupráci CIA za peníze bylo čitelnějších. V lednu 2001 byl dokonce Ivan Pilip společně s dalším údajným studenským vůdcem Janem Bubeníkem na Kubě dopaden a oba byli zatčeni. České ministerstvo zahraničí předalo tenkrát kubánskému chargé d'affaires Davidu Paulovichovi dvě protestní nóty proti zadržení chudáčků Ivana Pilipa a Jana Bubeníka prý zneužitých kubánskou vládou v čele s Fidelem Castrem, aby prý USA a nás mohla Kuba vydírat. Pak byli s ostudou z Kuby vypráskáni jako psi.

(Dnes opět víme, co tam šmejdi dělali. Převrat. A pod jakým asi dohledem z USA?)

 

Na chvíli se Ivan Pilip ztratil v Evropské investiční bance, kde se věnoval půjčkám, aby následně sám rozjel obchod s realitami. Pak zbankrotoval, byl zadlužen,  aby se posléze dostal záhadně do výboru ČEZu pro audit, kde zase nabral (finanční) sílu. Pak se přifařil ke KDU-ČSL, a protože ho dluhy stále doháněly a v červenci 2017 opět čelil dokonce dvěma exekucím (140 miliónů!!!), vrátil se k údajnému monitoringu svrhávání režimů společně s Janem Rumlem, který byl také odsunut a nikde se nemohl pořádně uchytit. Jeho comeback se však do senátu pod křídly Pirátů nezdařil, byl vyhozen a tak tito zkrachovalci se navrátili opět k tomu, co umí. Teda, spíše, co nabízejí.

Ivan Pilip zjistil, že by mohl vydělat pár dolarů jako zrádce nasazený ve Venezuele vytvářením provokací, příprav atentátů a krvavých vzpour. Zapojil se do nadace CASLA (Casla Institut se zabývá svrháváním vlád a zakládáním lidských práv - tak tomu říkají) a opět odejel do Miami v USA. (Zajímavé, že člověk v exekuci smí odcestovat. Opět v tom má prsty CIA?) Mimochodem spolupráce CASLA a Člověk v tísni funguje jak? A kdo vede nadaci Člověk v tísni? Další údajný vůdce studentů Šimon Pánek.

Ivan Pilip - CASLA Miami: příprava na krvavý převrat ve Venezuele (únor 2019)

 

(Odbočíme: Bubeník, Pajerová, Pánek - svazáci z údajné revoluce, co se usalašili k cecíkům nadací a dotací a jak se vesele za naše peníze žije)

Takže nyní se Ivan Pilip připravuje na svržení demokraticky zvoleného Madura a je otázkou, co se s ním stane, bude li začen? Vyseká ho CIA? Nebo ministr Petříček? Necháme se překvapit...

 

A jedna dlouhá, červená nit, co se táhne od roku 1989: kavárna, lepšolidi, moralisté, co jiným kážou o morálce. Přitom tomuto odpadu peníze nesmrdí. Jsou to stále titíž, u každé špíny a zrady je najdete, hlavně když se sypou dolary a eura. Stejná jména, stejný záměr, stejné útoky a stejný scénář. A v pozadí (prý není) CIA, USA a Brusel. Finální odpověď si dejte sami. Vše výše lze v originálu dohledat, nic není hoax a dezinformace. To je ta nová, lepšolidská morálka!

 

 Možná stojí za připomenutí - dnes je to devatenáct let

Před 17 léty byl spáchán atentát na Čt v zájmu vstupu do Evropské unie! Referendum bylo fakticky neplatné a vstup do EU byl podvod!!