Aleš Petržela + IVAN HLAS!

Aleš Petržela + IVAN HLAS!

Adresa:

Praha 10, Krymská 12

Termín: 7.3.2019
Vstupné:

160,-

7březen čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyAleš Petržela Ivan Hlas koncert café v lese

Umělci: Ivan HlasAleš Petržela


Zbitej a špinavej, tancuju dál ... Je to tak, děcka. 7. března v Café v Lese mám další pražskej koncert. Tentokrát s mimořádným hostem - Ivanem Hlasem.

Budu víc zkoušet, dám do toho všechno a s Ivanem půjdeme až "na kolena". Takže se vidíme v Lese, je to tak a Vaše saka Vám posere pták, když nepřijdete :))) Miluju Vás a těším se na Vás!

IVAN HLAS Ivan Hlas (10. 5. 1954) skladatel, zpěvák, kytarista. Proslavil se především písněmi k filmu Šakalí léta, za něž v roce 1993 obdržel Českého lva za nejlepší hudbu. Je držitelem dvou cen Akademie populární hudby a autorem řady hitů, z nichž mnohé doslova zlidověly, jako například Malagelo, Karlín, Aranka umí hula hop, Miláčku, vrať se. Vyrůstal v pražské čtvrti Hanspaulka, líhni proslulých dejvických kapel. Vyučil se knihkupcem a tuto práci nějakou dobu skutečně dělal. Poté vystřídal mnoho dalších zaměstnání, pracoval jako topič, dělník, pošťák, zelinář, kulisák a další. V roce 1968 založil školní skupinu The Mice a v roce 1971 společně s Janem Velebou Žízeň. Později založil a vedl skupiny Navi Papaya, Ivan Hlas a Nahlas. Hrál i s kapelou Yo Yo Band nebo Ondřejem Hejmou. Od roku 2004 vystupuje s excelentními muzikanty - kytaristou Norbim Kovácsem a violoncellistou Jaroslavem Olinem Nejezchlebou v Triu Ivana Hlase. Zatím jejich posledním počinem je CD Krásnej dar (2016).

ALEŠ PETRŽELA Aleš Petržela je český písničkář, který v roce 2017 vyhrál legendární festival PORTA. Na mezinárodní soutěži Interporta v roce 2018 vyhrál speciání cenu Českého rozhlasu. Jeho píseň “V neděli ráno” vyhrála třikrát za sebou hitparádu ČRo “Folkparáda”, tuto píseň můžete slyšet nejenom na vlnách Čr. Pokud jste sledovali seriál “Single man” na TV Playtvák, její uvodní píseň je od Aleše a jmenuje se “Cukr a sůl”. Tato píseň vyhrála i jihomoravské kolo Porty. Aleš svými písněmi navazuje na tradici českého folku. Zakládá si na melodických písních a jeho texty jsou hravé s nádechem poezie.

Ivan Hlas (* 10. května 1954 Praha) je známý český písničkář a hudebník, který se proslavil především písněmi k filmu Šakalí léta, za něž v roce 1993 obdržel Českého lva za nejlepší hudbu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Aleš Petržela + IVAN...

Žižkovská televizní věžPraha (1 092 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 304 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 313 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 089 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)