Tip na víkend: Festival Letem světem opět v Plzni

Zajímá vás, jak se točil dokument Století Miroslava Zikmunda a chcete nahlédnout pod cestovatelskou kapotu legendární dvojice Hanzelky a Zikmunda v rámci projektu Zikmund 100? To vše a mnoho dalšího můžete na festivalu Letem světem, který proběhne v Plzni v pátek 8. a sobotu 9. března.

Jak říká organizátor festivalu Štěpán Pastula: "Na programu jsou zajímavé přednášky, a to nejen z cest do ciziny, ale i třeba o tzv. travel coachingu, který spojuje cestování s osobním rozvojem, nebo tipy a triky pro cestování s dětmi."

V pátek festival nabídne čtyři a v sobotu devatenáct přednášek cestovatelů a dobrodruhů z dalekých (exotických) zemí, jako je např. Amazonie, Nový Zéland, Keňa, Himálaj, Indie či Ekvádor, i těch pro nás geograficky bližších ať už se jedná o Švédsko, Norsko nebo Island.

Chcete si vyrobit své vlastní barefootové sandály, vyzkoušet kurz vaření kávy a mexických pokrmů nebo si zahrát na handpan či africké bubny? Pak se můžete zapojit do některého z workshopů v rámci doprovodného programu.

Těšit se můžete také na taneční vystoupení, ochutnávky exotických jídel i nápojů a výstavy fotografií několika cestovatelů.

Festival je určen jak pro zkušené cestovatele, tak pro širokou veřejnost. Pro děti bude od rána otevřen dětský sál, kde bude kromě hodné tety na hlídání zajištěn i zajímavý tvořivý program.

Festival se uskuteční v Plzni na adrese Vejprnická 678/40, Plzeň 3 - Skvrňany. Jednodenní nebo dvoudenní vstupné je možné zakoupit na místě nebo online na stránkách www.svetem.net.

Kontakt:

Bc. Štěpán Pastula

+420 606 896 548

info@svetem.net

www.svetem.net

https://www.facebook.com/festivalletemsvetem

Klíčová slova ČR-turistika-festival-Travelcoaching.cz

Oblast
Plzeňský (pm)

Kategorie
Služby, cestovní ruch

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.