Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco aktuální vítěz Muže roku Jiří Kmoníček na Filipínách zabojoval a získal 4. místo na Mr. International, v Praze proběhlo druhé kolo castingů na jubilejní 20. ročník soutěže. "Řekl bych, že tak tři adepti by mohli projít do finále," míní prezident soutěže David Novotný.

Někteří mladí muži ve věku 18 až 29 let přišli z popudu svých přítelkyň či rodiny, jiní zase chtějí nabýt nové zkušenosti a vstoupit do nepoznaného světa modelingu a šoubyznysu. Ostatně i pro Kmoníčka byl před soutěží modeling polem neoraným.

Finálovou dvanáctku pomáhaly vybírat i známé osobnosti. Mezi nimi například Anna Slováčková, Sandra Parmová, Andrea Bezděková či Josef Vágner. „Já vůbec nevím, co sem lezu. Odejdu odtud s depresemi, ale možná i s motivací,“ smál se Pepa Vágner.

Vybraná dvanáctka mladých mužů odjede 15. května na týdenní soustředění do Tuniska, kde se pánové budou připravovat na finále, které se uskuteční v srpnu v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám