TRADE NEWS představuje mistry inovací: Izrael a SAE

Izrael je dnes skutečnou špičkou ve výzkumu, vývoji a inovacích. Podle letošního Bloomberg Innovation Indexu, tedy žebříčku zemí podle míry inovací, je pátou nejvíce inovativní ekonomikou na světě. Jak se mu to podařilo? Na to jsme se zeptali velvyslance Státu Izrael v Praze Daniela Merona a paní Orny Berry, která je v tomto směru jednou z největších světových autorit.

Oba se shodli na tom, že je výjimečná konstelace pro rozvíjení vzájemných vztahů. "Česko a Izrael budují nyní pevné základy pro ještě hlubší spolupráci, aby se čeští vědci mohli inspirovat izraelskými zkušenostmi - a Izrael je nadšený, že je s vámi může sdílet a přitom se inspirovat od vás," řekl pro TRADE NEWS Daniel Meron.

V těchto dnech vychází nové TRADE NEWS, které se kromě Izraele zaměřuje také na trh Spojených arabských emirátů. Jako obvykle v něm najdete další exkluzivní rozhovory, články, analýzy, původní infografiky i zkušenosti českých exportů.

První letošní vydání magazínu o obchodu a exportu vychází auditovaným tištěným nákladem 8200 kusů na 80 stranách. Již osmým rokem ho pro vás připravuje a vydává agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, agenturami CzechTrade a CzechInvest, dalšími institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, ČMZRB, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR.

Více informací také na: www.itradenews.czwww.tradenews.cz

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.

TRADE NEWS

Redakční servis: +420 602 313 176

produkce@antecom.cz

www.itradenews.cz

www.tradenews.cz

www.techedu.cz

www.age-management.cz

www.srdceslaskou.cz

www.facebook.com/srdceslaskou

priloha

priloha

priloha

Klíčová slova ČR-Izrael-věda-trh-média-firmy-Antecom-Trade News

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing
Věda, vzdělávání a školství

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.