ýznam klání se přímo úměrně promítl do mediálního zájmu, ústecká hospůdka Eden totiž zažila při hodinové tiskové konferenci docela hodně rušný úvod úterního odpoledne.

Ladislav Erdélyi a Lucie Pudilová.
Slzy i peníze na čivavu. Takové bylo UFC v Praze

"Podobný galavečer tady ještě nebyl. Očekávám skvělé zápasy, super atmosféru ve vyprodané hale a pro fanoušky nevšední zážitky," řekl s kamennou tváří hráče pokera promotér klání Lukáš Konečný, bývalý profesonální světový šampion, dnes trenér největších českých es.

Nervozita zaručena

V kalendáři si zaškrtněte 6. duben, napiště hala Slunety v Ústí nad Labem, od 18:00. Červeně.

"Čeká mě životní zápas. Obhajoba bude určitě těžší. Jsem nervózní, že o pás můžu přijít. Navíc soupeřka má top kvaltu, tradiční ofenzivní mexický styl. Teď už nebudou žádné řeči, že je slabá a stará. Budu ji muset uhonit," nastínila v obklopení hroznu novinářů a fotoreportérů taktiku 23letá drobná blondýnka Fabiana Bytyqi. Jde o atomovou váhu, tedy do 46,27 kg, organizaci WBC, duel na 10 kol.

Příznivci boxu se mohou těšit na čtyřhodinovou show, deset až dvanáct zápasů. Českou elitu i zahraniční borce třeba ze Slovenska nebo až USA.

Rozpočet akce se blíží ke dvou milionům korun. Vstupenky jsou k mání v rozmezí od lidových 80 korun až po VIP do první řady za pět tisíc.

Více čtěte ve středečním Ústeckém deníku.

Lucie Pudilová (vpravo) během utkání UFC v Praze
Rozhodnutí rozhodčích neovlivním, posteskla si Pudilová po zápase UFC v Praze