Nového Candymana si zahraje Yahya Abdul-Mateen II

Nového Candymana si zahraje Yahya Abdul-Mateen II

Po úspěšném představení v komiksovém Aquamanovi míří louisianský rodák Yahya Abdul-Mateen II do Candymana a ztvární tak jednu z nejikoničtějších hororových postav.

9 2
26.2.2019

Yahya Abdul-Mateen II se nejvíce proslavil jako nechvalně proslulý žoldák Black Manta v nedávném komiksovém superhitu Aquaman a ukázal se i ve filmech Baywatch a The Greatest Showman. Letos ho uvidíme i v dalším komiksovém projektu Watchmen, kde ztvární zatím nepopsanou roli. Díky vzrůstající popularitě si jej nyní úspěšný tvůrce Jordan Peele (Get Out) vybral do svého nového počinu Candyman.

Yahya se proslavil jako zloduch Black Manta. Foto: Warner Bros.

Nový Candyman je halfrebootem původního kultovního hororu z roku 1992, ve kterém včelami obaleného netvora ztvárnil Tony Todd. I když se originál dočkal dalších dvou dílů, novinka by měla navazovat jen na jedničku, čímž napodobí nedávnou úspěšnou resuscitaci Halloweenu pod značkou studia Blumhouse. Barkerovu předlohu tentokrát na plátno přivede režisérka Nia DaCosta (Little Woods), která rovněž spolu s Peelem chystá scénář a produkuje. Filmu bychom se měli dočkat na sklonku příštího roku.

Dokáže Yahya Abdul-Mateen II navázat na Tonyho Todda?



Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Filtr seriálů