Ester Geislerová hledá lásku, Zn.: Spěchá

27.2.2019 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Romantická komedie Karla Janáka s názvem LOVEní vypráví o tom, že lásky je někdy málo a někdy zase moc. Jak ale poznat toho pravého?

LOVEní

Eliška (Ester Geislerová) má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano“ nakonec nezazní. Ženich (Martin Písařík) totiž v rozhodující chvíli vezme roha a přímo od oltáře uteče. Romantické LOVEní plné lásky tedy skončilo průšvihem.

Video
Trailer ke komedii LOVEní

Zdrcená nevěsta má naštěstí kamarádku (slovenská komička Evelyn Kramerová), která přesně ví, co dělat. Její recept je jasný, Eliška potřeba novou známost a především přísun sexu. Ideálně v opačném pořadí.

Série schůzek a trapasů

Ona sama si milostný život užívá plnými doušky, střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. Začíná LOVEní, odhodlaný a mnohdy zábavný lov na lásku.


Eliška (Ester Geislerová) se svojí kamarádkou (Evelyn Kramerová)

Eliška se vrhá do randění naslepo, aby mezi řadou katastrofických schůzek a sérií trapasů zkusila najít nový vztah. Je to jako s pověstnou jehlou v kupce sena. Někde tam prostě bude, jen se musí hledat. Lovit.

Podivín se včelami

Láska ovšem nejsou její jediné starosti. Eliška se taky musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem (Jakub Prachař). Podivínem, který na střeše chová včely a který ji u sebe doma za žádnou cenu nechce.


Jakub Prachař Elišku doma nechce

Chápavou maminku hlavní hrdinky hraje Veronika Žilková, která během svého prvního dne natáčení strávila nezvykle dlouhou dobu v maskérně. „ Docela dlouho jsme hledali správný odstín zrzavé barvy na vlasy, abychom co nejvíc trefili barvu Ester a byly si pro film podobné,“ prozradila Veronika Žilková.


Veronika Žilková s režisérem Karlem Janákem

První hlavní role

Ester Geislerová hrála ve slavné komedii Karla Janáka Snowboarďáci i v řadě dalších snímků, komedie LOVEní je přesto jejím prvním filmem ve stěžejní hlavní roli.

V roce 2002 vyhrála prestižní modelingovou soutěž Elite Model Look Czech republic, vystudovala Akademii výtvarných umění, pod značkou Ester&Josefina se spolu s Josefínou Bakošovou věnuje designu, módě a stylingu a mají úspěch s konceptem rozchodových hlášek.


Hlavní postavy LOVEní: Martin Písařík, Ester Geislerová, Jakub Prachař a Evelyn Kramerová

Karel Janák se proslavil komedií pro teenagery. Z těch už jsou teď dospělí lidé a stejně tak dospělí už jsou hrdinové LOVEní. To, co zůstává, je hledání lásky ve všech jejích podobách.

Kompliment za kompliment

„Docela mě překvapilo, jak se Karel s jistotou orientuje i ve vnitřních ženských pohnutkách. K tomu má cit pro komedii,“ říká k obnovené spolupráci s Janákem Ester Geislerová.

„Ester byla pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy,“ vrací komplimenty herečce Karel Janák.


Eliška a její podivín

„Před lety tu Karel Janák zavedl žánr komedií pro teenagery. Z těch už jsou ale dospělí lidé a stejně tak současní hrdinové Karlova filmu. To, co zůstává, je hledání lásky ve všech jejích podobách a s tím spojená zábava pro diváky,“ říkají shodně producenti filmu Vojtěch Frič a Ondřej Kulhánek.

zto, ŽenyproZeny
Foto Bontofilm

Přečtěte si také


Diskuse: Ester Geislerová hledá lásku, Zn.: Spěchá

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci