Do Jirkova se vrací kulinářská show Hmyz na talíři
Hmyz na talíři? Co vy na to?
Co se chystá

Jirkov - Po dvou letech se do jirkovského kina vrací degustační akce s názvem Hmyz na talíři, která bude opět součástí filmového festivalu Expediční kamera. Festival s sebou tak kromě filmů nabitých adrenalinem přináší i možnost ochutnat hmyzí speciality z rukou nejpovolanějších kuchařů jedlého hmyzu v České republice.

Hmyzí kuchyně je jedinečná show, která sklízí úspěch napříč celou republikou. Kuchaři Milan Václavík a Petr Ocknecht jsou nejzkušenější kuchaři v ČR, kteří se entomofágii aktivně věnují už více než 8 let a mají za sebou několik set akcí pro veřejnost. Jedná se o komentovanou show, při které se návštěvníci dozví vše podstatné o entomofágii včetně druhů jedlého hmyzu, současnosti, historie i budoucnosti, nutričních hodnotách a podobně. Vše je vedeno v zábavném a uvolněném stylu.

Ochutnat můžete třeba cvrčka banánového na másle, moučného červa na chilli a česneku nebo saranče na červeném víně.

Právě hmyzí kuchyně uzavře první blok večera plného napětí, dobrodružství, cestování, divoké přírody i extrémního sportu. Ať už chcete nasát atmosféru adrenalinových výprav, ochutnat exotickou kuchyni nebo se jen skvěle pobavit, jste srdečně zváni!

Akce v jirkovském kině začíná ve čtvrtek 14. března v 17:00, v případě zájmu o ochutnávku hmyzích pokrmů je nutné zakoupit vstupenku již v předprodeji. Cena vstupenky je 129 Kč.

Podrobnější informace najdete na expedicnikamera.cz a hmyznataliri.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru