Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V Nepálu se zřítil vrtulník i s ministrem. Na místě je nejméně šest mrtvých

V Nepálu spadl vrtulník s ministrem, nejméně šest mrtvých.
V Nepálu spadl vrtulník s ministrem, nejméně šest mrtvých.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
27. února 2019
13:25

Na východě Nepálu se ve čtvrtek zřítil vrtulník s nepálským ministrem turistiky Rabindrou Adhikarim a šesti dalšími osobami. Policie našla na místě neštěstí pět mrtvých. Informovala o tom agentura DPA s odvoláním na sdělení policie.

Vrtulník se vzňal. Na místě bylo nalezeno pět těl,“ citovala agentura vyjádření mluvčího nepálské policie. Zda je mezi pěti nalezenými oběťmi také ministr Rabindra Adhikari, neupřesnil. Nicméně podle mluvčího ministerstva vnitra, kterého citovala agentura AP, zemřelo všech sedm lidí na palubě stroje.

Ministerstvo vnitra k neštěstí rovněž sdělilo, že helikoptéra soukromé společnosti Air Dynasty, nabízející letecké služby, se zřítila v odlehlém zalesněném horském regionu v okrese Taplejung. Do oblasti neštěstí, asi 240 kilometrů východně od metropole Káthmándú, byly hned vyslány desítky záchranných týmů.

Podle údajů ministerstva vnitra se ministr turistiky vracel z poutního místa Pathivara v Taplejungu. Podle místních médií Adhikari také navštívil stavbu regionálního letiště.

Jill Anderson ( 27. února 2019 18:11 )

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Zobrazit celou diskusi