Dragged Across Concrete: Policejní thriller připomínající osmdesátky v prvním traileru

V 80. letech byly policejní filmy u fanoušků velmi oblíbené, ať už se jednalo o komedii jako Policejní akademie, nebo akční thriller Smrtonosná zbraň s Melem Gibsonem v hlavní roli. Právě Mel Gibson se vrací na filmová plátna jako policista Brett Ridgeman a jako parťáka si přizval Vince Vaughna.

Příběh se zaměřuje na dva policisty. Starší a zkušenější Brett je u policie již několik let a za parťáka má mladšího policistu Anthonyho. Navzdory jejich věkovému rozdílu si spolu skvěle rozumí a dokáží spolupracovat. Vše se začne rozpadat v okamžiku, kdy dojde k zásahu, který nepůjde úplně podle plánu a vše se nakonec dostane do televize, což vede k jejich okamžitému suspendování. Aby se dostali zpátky do policejního sboru, rozhodnou se přidat do kriminálního podsvětí. Tento temný svět se ale nakonec ukáže být pro dva bývalé policajty daleko nebezpečnější, než si vůbec mysleli.

Jak již bylo řečeno, v hlavních rolích se nám představí Mel Gibson a Vince Vaughn, který se po třech letech opět sešel s režisérem S. Craigem Zahlerem. Společně natočili vězeňské drama Blok 99. Zahler se také ujal napsání scénáře. Snímek se již představil na čtyřech filmových festivalech, kde si odnesl samé pozitivní ohlasy.

Do zahraničních kin se dostane 22. března. Česká premiéra zatím není stanovená.