Del Potra stále trápí koleno. Titul v Indian Wells obhajovat nebude

28. 2. 2019, 11:01
Aktuality 0
Juan Martín Del Potro po zranění kolene zahájil letošní sezonu před týdnem v Delray Beach, ale stále není fit. Třicetiletý Argentinec kvůli přetrvávajícím potížím s kolenem po Acapulku odřekl účast také v Indian Wells, kde loni získal svůj premiérový titul z podniků Masters.
Profily hráčů
Juan Martín Del Potro

Juan Martín Del Potro si loni v říjnu na Masters v Šanghaji zlomil kolenní čéšku a sezona pro něj předčasně skončila. Kvůli rekonvalescenci přišel o Turnaj mistrů a také úvodní grandslam sezony Australian Open.

Na kurty se vrátil minulý týden v Delray Beach, kde zvládl dva zápasy, ale v souboji o semifinále s domácím Mackenziem McDonaldem měl potíže s pohybem a po porážce oznámil, že se nezúčastní turnaje ATP v mexickém Acapulku, kde měl v tomto týdnu na divokou kartu obhajovat loňský triumf.

Loňské prvenství nebude obhajovat ani na blížícím se podniku v Indian Wells, kde loni vybojoval svůj premiérový titul z podniků Masters.

"Jsem opravdu zklamaný, že letos o Indian Wells přijdu a nebudu moct obhajovat titul. Je to jeden z mých nejoblíbenějších turnajů a na loňský ročník mám neuvěřitelné vzpomínky. Doktoři mi však doporučili odpočinek. Snad se na kurty vrátím brzy," řekl vítěz US Open 2009, který se ze současné čtvrté příčky v žebříčku ATP propadne minimálně na osmé místo a na další akci Masters v Miami má obhajovat semifinále.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist