1992: Při velké ceně v anglickém Silverstone bylo Michaelu Schumacherovi 23 let. Profimedia.cz

1992: Při velké ceně v anglickém Silverstone bylo Michaelu Schumacherovi 23 let. | Profimedia.cz

Michael Schumacher na začátku kariéry ve Formuli 1 v Benettonu. Profimedia.cz
1993: Michael Schumacher si vždycky rád zasportoval - takhle pinkal tenis se šéfem Benettonu Flaviem Briatorem. Profimedia.cz
1994: Schumacher při Velké ceně Monaka. Profimedia.cz
1995: Přítelkyni Corinnu Betschovou si vzal Michael Schumacher 1. srpna 1995 za manželku. Profimedia.cz
15
Fotogalerie

FOTO: Jak stárla legenda Formule 1. Michael Schumacher v proměnách času

V prosinci uplyne devět let od chvíle, co se Michael Schumacher vážně zranil na lyžích. Od té doby se o jeho zdravotním stavu objevují jen kusé informace.

Důvěryhodných informací o skutečném stavu Michaela Schumachera v tisku mnoho nenajdeme. Zdá se nereálné, že by se ještě někdy mohl vrátit na výsluní, kde se v minulosti dlouho hřál jako jedna z největších hvězd motoristického sportu.

Pojďme si tedy raději zavzpomínat na veselejší časy. Na doby, kdy se v souvislosti se jménem Michael Schumacher neobjevoval výraz „utrpení“, kdy byl na vrcholu sil a slávy.

Do nejprestižnějšího formulového seriálu naskočil famózní Němec v roce 1991, vyhrál sedm titulů mistra světa, 91 Velkých cen, osmašedesátkrát si zapsal do statistik pole position. Dlouhou, bohatou a úspěšnou kariéru fenomenálního závodníka mapuje od mladických začátků až po definitivní odchod z kolotoče F1 fotogalerie.

Doporučujeme

Články odjinud