Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Poprvé od tragédie viděli Schumachera sousedé! Prozradili, jak to s ním vypadá

Poprvé od tragédie viděli Schumachera sousedé! Prozradili, jak to s ním vypadá
Zdroj: archiv
+ Dalších 8 fotografií
Detaily
Po osudné nehodě na lyžích je zdravotní stav Michaela Schumachera (50) zastřen mnoha tajemstvími. Nikdo neví, jak na tom bývalý pilot formule 1 skutečně je. Jako pravdivé se ale ukázaly zvěsti, že trávil vánoční svátky na španělské Mallorce. Spatřili ho totiž sousedé a prozradili, co všechno viděli!

Je odkázán na neustálou péči druhých a nikdy už to nebude lepší. K tomu se dá dospět z útržků, které za téměř šest let o Michaelu Schumaerovi (50) utrousili jeho přátelé.

Přesto se jeho stav od roku 2013, kdy po tragické nehodě na lyžích skončil v kómatu, musel o něco zlepšit. Už vloni se totiž dostalo na povrch, že ze Švýcarska cestuje na španělskou Mallorcu. Že v tamějším městečku Andratx trávil Vánoce i novoroční oslavy, se teď potvrdilo.

Jak tvrdí německý portál bunte.de, sousedé ze španělského ostrova ho tam měli spatřit. Prý přiletěl helikoptérou do přístavu, odkud už zamířil rovnou do luxusního paláce. Ten rodina koupila od Florentina Peréze, prezidenta fotbalového klubu Real Madrid. Schumi si měl nejvíc oblíbit velkou terasu, kde často odpočíval pod hnědou dekou.

Zda se na Mallorcu přesunul Schumacher už natrvalo, anebo stále nedá dopustit na Ženevské jezero, zůstává zatím ve hvězdách.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy