Život je ples: Miss staré koleno

Miss staré koleno, zdroj: Česká televize
Včerejší již 7. díl seriálu Život je ples nebyl ochuzen o pořádné zvraty. Celý děj ale vezmeme pěkně popořadě. V domově seniorů se poprvé konala soutěž krásy pod názvem Miss staré koleno.

Tato soutěž byla krásným zpestřením pro všechny obyvatele domova seniorů. Nejenže dámy předvedly šaty tematicky laděné ke světovým destinacím, neopomněly ani přehlídku rób se zvířecí tématikou. Název celé soutěže krásy příliš nepotěšil paní ředitelku, která se na večírku po soutěži ani neobjevila. Miss Starým kolenem se zaslouženě stala elegantní Líza Lupáčová v hereckém podání úžasné Květy Fialové.

Reklama

Ovšem tím večer v domově seniorů nekončil. Lízu požádal o ruku pan Bořek, který v Líze objevil ztracenou dětskou lásku.

V druhé dějové linii nebyla nouze o napětí. Syn Táni se vloupal do dabingové kanceláře svého zesnulého otce v domnění, že nalezne poslední vůli. Před přivolanými policisty Kryštof vyskočil z okna a škaredě si zlomil nohu.
Druhý den policisté šli vyslechnout Zdenu Požárovou a zároveň prověřit stav dědy Požára, protože Kryštof před samotným vloupáním chtěl podat na Zdenu Požárovou trestní oznámení kvůli domácímu násilí páchaného na jeho dědovi.

Zdena Požárová úspěšně zapírala přítomnost dědy Požára, avšak příchod Táni pomohl osvětlit jeho nechtěný pobyt ve sklepení domu. Zdena Požárová byla prozatím na 10 dnů vykázána z domu a o dědu Požára bylo konečně dobře postaráno.

Seriál zůstává opět dále otevřený. Při zkoušení svatebních šatů se udělalo Líze Lupáčové nevolno a zkolabovala. Jak vážné to s ní je, se zatím můžeme jen dohadovat.

Šťastný konec nám přinesla skutečnost nalezení poslední vůle, kterou zanechal otec Kryštofa. Děda Požár ji našel při procházení starých knížek.

Celý díl je dostupný v archivu České televize na iVysilani.cz.

Reklama