Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Sporttestery začínají vytlačovat trenéry. Čtěte více v novém Běhej

Sporttestery začínají vytlačovat trenéry. Čtěte více v novém Běhej
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 28.02.2019 | přečteno: 7865×

Otestovali jsme osm sporttesterů určených na seriozní trénink a tři z nich od nás obdržely více než 90 procent, tedy označení prvotřídní kvality. „Hodinky“ svými schopnostmi analyzovat stav našeho těla pomalu začínají konkurovat trenérům. Mají se bát o své řemeslo? Čtěte více v novém čísle tištěného Běhej, které je právě v prodeji.

Závodní sezona se teprve rozbíhá, v květnu se tradičně poběží pražský maraton. Ten letos oslaví jubilejní 25. ročník. Ano, je to už čtvrtstoletí, co se dole na Václaváku vydala na 42km trať necelá tisícovka maratonců a do cíle jich dorazilo pouhých 519. Zavzpomínali jsme na onen rok 1995 a povídali si s Tomášem Mirovským, koordinátorem akcí RunCzech, který jako jeden ze tří stál u všech 25 ročníků!

Fandové ultra najdou v čísle velký rozhovor s legendou tohoto sportu Petrem Solničkou, který svého času závodil i s řeckým rekem Janisem Kourosem. Co si z té doby odnesl a jak vnímá popularitu distancí delších než maraton v dnešní době?

Fandové horských závodů najdou v čísle povídání s Liborem Uhrem, horolezcem a zakladatelem Beskydské sedmičky. „Jsem dobitý jako kůň,“ svěřuje se s pocity únavy a vyčerpání a připouští, že za pár let by rád pořádání této megaakce předal následovníkům. Zanedlouho vyjde český překlad knihy Na sever Scotta Jureka, v aktuálním Běhej najdete ukázku.

Plných 14 stran věnujeme triatlonu. Probíráme situaci ve vedení asociace po překvapivé rezignaci její šéfky Lenky Kovářové. Petr Soukup, Karel Zadák a Luboš Bílek poradí, jak ideálně absolvovat jarní tréninkový kemp v teple.

VYŠLO 28. ÚNORA

I v tomto čísle najdete nové prvky – u vybraných článků si naskenováním příslušného boxu naší novou mobilní aplikací spustíte dodatečný obsah, například video. Vyzkoušejte!

Pořiďte si roční předplatné s krásným dárkem! Za 712 Kč od nás obdržíte sedm regulérních čísel, zbrusu novou termínovku závodů a navrch ještě knihu Základy ultramaratonského tréninku Jasona Koopa. Nabídka platí do vyčerpání zásob, nejdéle však do 25. března 2019. V online formuláři zadejte kód MF02BH25.

122 stran o běhání je právě v prodeji. Pokud si jej předplatíte, získáte kromě osmi čísel ročně i přístup do archivu toho nejlepšího z naší historie. Už je toho opravdu za deset let vydávání tištěného Běhej hodně – 500 článků, testů, tréninkových plánů a rozhovorů se zajímavými lidmi.

Časopis pořídíte od pátku na novinových stáncích a ve vybraných sportovních prodejnách. Pokud se vám nezobrazí online mapa, klikněte sem: https://tinyurl.com/mapabehej

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 01.03.2019 11:45:33

Otestovali jsme osm sporttesterů určených na seriozní trénink a tři z nich od nás obdrželo více než 90 procent, tedy označení prvotřídní kvality. „Hodinky“ svými schopnostmi analyzovat stav vašeho těla pomalu začínají konkurovat trenérům. Mají se bát o své řemeslo? Čtěte více v novém čísle tištěného Běhej, které je právě v prodeji.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.