Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Beverly Hills 90210 se oficiálně vrátí na obrazovky. Účast už stihla potvrdit většina herců, jako Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling. Podívejte se, jak představitelé oblíbených hrdinů z devadesátek vypadají dnes.

Jason Priestley

Představitel klaďase Brandona Walshe v posledních letech fušuje i do režírování. Herec je také velký bojovník, v minulosti přežil dvě děsivé nehody. Při jedné spadl z koně a narazil hlavou do zdi, druhá se stala při automobilových závodech.

Jennie Garth

V Beverly Hills ztvárnila Kelly Taylorovou, a dokonce se objevila i v pokračování seriálu s názvem 90210: Nová generace, které běželo v letech 2008 až 2013. Štěstí v lásce se jí bohužel vyhýbá. V minulém roce oznámila rozvod se třetím manželem Davidem Abramsem.

Tori Spelling

Všichni ji známe jako Donnu Martinovou. Maminka pěti dětí se v posledních letech věnuje hlavně své početné rodině. Její maminka Candy nedávno propálila, že Tori přemýšlí ještě o šestém potomkovi. S manželem Deanem McDermottem to po skandálech s nevěrami měla jako na houpačce a v loňském roce také trpěla psychickými problémy.

Brian Austin Green

Představitel potrhlého Davida Silvera je herecky rovněž stále aktivní. Od roku 2010 je ženatý s Megan Fox, což mu zbytek světa tak trochu závidí. S herečkou z Transformers má tři syny.

Ian Ziering

Pokud herce, který hrál Steva Sanderse nevidíme, jak se ve Žraločím tornádu prořezává s motorovkou hejnem žraloků, můžeme se kochat snímky z let, kdy byl hrdým členem tanečního seskupení Chippendales.

Gabrielle Carteris

Představitelka šprtky Andrey Zuckermanové to dotáhla poměrně daleko. Od roku 2016 je prezidentkou organizace SAG-AFTRA, která sdružuje přibližně 160 tisíc umělců z filmového průmyslu.

Luke Perry

Ze všech herců z Beverly Hills je představitel Dylana McKaye nejvíc vidět. Účinkuje totiž v úspěšnému seriálu Riverdale. V roce 2015 mu byla z tlustého střeva odstraněna prekancerózní tkáň a díky včasné prevenci tak zamezil vzniku nádoru. Na konci února byl převezen do nemocnice s mozkovou mrtvicí.

Shannen Doherty

Televizní diváci si ji oblíbili nejen jako Brendu Walshovou, ale také jako jednu ze sester v seriálu Čarodějky. V posledních letech s fanoušky sdílela detaily o boji se zákeřnou rakovinou prsu, která by nyní měla být v klidovém stádiu.

Kterou postavu ze seriálu Beverly Hills 90210 jste měli nejraději?
Brandona
16,4 %
Kelly
10 %
Brendu
13,8 %
Dylana
44 %
Donnu
2,6 %
Davida
3,4 %
Andreu
6,4 %
Steva
3,4 %
Celkem hlasovalo 1372 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám