Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2019 10:07:36

Koaliční kandidátní listina ROZUMNÝCH a Národní demokracie

Koaliční kandidátní listina ROZUMNÝCH a Národní demokracie

Na koaliční kandidátní listině ROZUMNÝCH a Národní demokracie do Parlamentu Evropské unie NENÍ ANI JEDEN PŘEBĚHLÍK. mezi hlavními body volebního programu jsou STOP MIGRACI a STOP přijetí EURA. Zásadním postojem je hrdá ČR i za cenu vystoupení z EU

 

Včera byla odsouhlasena koaliční kandidátní listina ROZUMNÝCH a Národní demokracie pro volby do Evropského parlamentu. Voliče ubezpečujeme, že mezi kandidáty NENÍ ANI JEDEN PŘEBĚHLÍK. Program je hrdá ČR. To znamená např., jestli nám Brusel bude nařizovat zákaz kontrol potravin z Polska a tudíž jako pro, z Bruselu viděno, podřadnou zemi sedmadvacítky konzumovat zkažené maso, tak radši z EU vystoupit. Zdraví našich občanů, včetně dětí a starších lidí, je pro nás důležitější než prospěch nepoctivých obchodníků. Hlavním programem je STOP migraci a STOP přijetí eura.

Dodatek ke zprávě (reakce v diskuzi na dotaz, zda nařízení z Bruselu není snahou o narušení V4):

A't je to cokoliv, je sprosté, že Brusel nám chce ZAKÁZAT KONTROLY a chránit tak naše občany. To je ten problém. Nepoctiví výrobci a obchodníci byli jsou a budou. Ovšem ten zákaz kontrol to je absurdní a přímo charakterem připomínající nařízení říšského protektora pro Protektorát Böhmen und Mähren.

Taková nařízení jsou absurdní a urychlují snahu vymanit se z koloniálního chomoutu. 

Mgr. Petr Hannig, předseda ROZUMNÝCH a bývalý prezidentský kandidát

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama