Zpěvák Richard Müller šokoval vizáží: Zarostlý a sešlý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěvák Richard Müller šokoval vizáží: Zarostlý a sešlý!

Takto se zpěvák po delší době objevil na veřejnosti.
Takto se zpěvák po delší době objevil na veřejnosti. (foto ara)

Na ulici by si jednu z největších slovenských hvězd, Richarda Müllera (57), nebylo těžké splést s bezdomovcem. Díky dlouhým, nepěstěným vousům působí jeho vzhled velmi zanedbaně! Co se s ním děje?

Jen málokdo by za prošedivělým plnovousem a tmavými brýlemi hledal jednu z žijících slovenských legend, jehož hity provázejí celé generace i v Česku. „Mám teď takové období po vzoru Beatles. Ti se také jedno období přestali holit,“ svěřil na kameru Nového Času zpěvák Richard Müller.

Za vším stojí i strach a úzkost, které zpěváka provázejí už několik měsíců. Přestal psát texty a bojí se, že se můza k němu nevrátí. „Vyschl jsem jako studna! Nejde mi psát. Doufám, že se to zase vrátí do normálu, byl bych velmi šťastný, kdyby se to stalo,“ postěžoval si.

Müllera čeká 40 koncertů po Slovensku i České republice. „Jediná radost, kterou momentálně mám, je tatínkování. Užívám si to a jsem si myslím dobrý otec. Můj syn by ale byl asi jiného názoru,“ alespoň trochu se usmál zpěvák.

 Richard Müller vysvětluje, proč skončil na psychiatrii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hartkathry...@...
3. 3. 2019 • 17:21

Zmęczony stałych prób, aby schudnąć? Polecam najlepszy środek na odchudzanie, mi pomogło >>>> www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.