Nejlepší a nejhorší róby z Grammy Awards 2019

U nás byl únor ve znamením plesové sezóny, v Hollywoodu je tento měsíc známý svými společenskými událostmi a předáváním cen. My se nyní mrkneme pod lupou na róby na červeném koberci v rámci Grammy Awards 2019. Představujeme vám ty nejlepší a nejhorší róby.

Jako vždy extravagantní

Jak už bývá zvykem, červený koberec na slavnostním předávání cen se jen hemží extravagantními kousky, u kterých by se běžný smrtelník ani nepozastavil. Zapomeňte na úžasné elegantní minimalistické společenské šaty v čistých tónech, nastal čas na kostýmy (některé připomínající oslavy Halloween).

Cardi B jako mušle

Raperka sice vyhrála cenu za nejlepší rapové album, na červeném koberci se jí ale moc nedařilo. Její šaty (…pokud je tak chceme nazvat) připomínající mušli byly vhodné spíše na maškarní, než na slavnostní předávání cen. Od nás si zasloužila cenu za nejhorší róbu.

Katy Perry ála barbie

U zpěvačky Katy Perry jsme zvyklé na ledacos. Její róba ála panenka barbie ale překvapila i nás. Katy je aktuálně blondýnkou s krátkými vlasy, růžové šaty skvěle sladila s jemným líčením. Avšak šaty bohužel byly v nelichotivém střihu připomínající sud. Katy má skvělou postavu, je sama proti sobě ji takhle schovávat.

Kylie Jenner vsadila na overal

Instagramová princezna Kylie Jenner vsadila, stejně jako Katy Perry, na růžovou barvu. Oversized overal je dost odvážnou volbou. A ačkoliv byly kalhoty overalu širokého střihu, který moc nelichotil postavě Kylie, musíme uznat, že krajkovaný top, který nenápadně vykukoval pod overalem, byl příjemným překvapením.

Cenu za nejkrásnější šaty získává

Vyhlašovat výsledky cen Grammy Awards nebudeme. Za to ale vyhlásíme vítězku za nejkrásnější šaty celého večera.

Vítězkou se stává zpěvačka Bebe Rexha, která na slavnostní předávání cen zvolila romantické červené šaty, které jsou zdobené volánky. Hluboký výstřih ozdobila zpěvačka výrazným náhrdelníkem, ke kterému sladila také své náušnice.


Avatar

NikolKurkova

Oblékání je odrazem člověka - malý kousek z toho, kdo jste, je v tom, co máte na sobě (M. Jacobs). Můžete být každý den za někoho jiného a zároveň sami sebou. Tohle kouzlo na módě prostě miluji.