Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krkavčí matka prodala své dítě přes internet: Za miminko chtěla pakatel!

Co by asi mimčo řeklo?
Zdroj: pixabay
obchod s dětmi
Do pořádného maléru se dostaly dvě ženy z Ruska. Matka dvou dětí nečekaně otěhotněla a jelikož si dítě nemohla dovolit, rozhodla se ho prodat. Určila cenu 18 tisíc rublů, v přepočtu tedy zhruba 6150 korun. O miminko projevila zájem žena, která společně s biologickou matkou dítěte čelí obvinění z obchodování s nezletilými.

Irina Volkovová, matka dvou dětí, nečekaně otěhotněla. Doma už měla 2 děti a třetí pro ni bylo nežádoucí, proto se rozhodla se ho zbavit opravdu neobvyklým způsobem. Na internetu ho dala k prodeji za 18 tisíc rublů a během chvíle se přihlásila zájemkyně. Ta žila ve spokojeném manželství, ve kterém byla jediným problémem její neplodnost, která ji také přiměla ke koupi miminka na internetu.

Neplodná Anna na nabídku Iriny zareagovala a ženy se poté přes internet domluvily na předání a na scénáři, podle kterého bude Anna předstírat, že je skutečnou matkou dítěte. Irina poté odjela porodit do Petrohradu, kde zájemkyně o dítě žije. Nejen, že cestovala na její pas, dokonce na něj byla přijata i do nemocnice. Lékaři si však později všimli, že se fotografie v dokladu neshoduje s podobou rodičky a v tu chvíli spadla nad ženami klec.

Irina druhý den předala pas i dítě Anně, v tu dobu už ale byly obě ženy v hledáčku policie, která je později zadržela. Oběma hrozí až deset let vězení, kromě obchodování s nezletilými jsou podezřelé i z falšování identity. Malé děťátko dal soud k adopci.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy