Zabiják & bodyguard 2 právě přibral další akční posilu z marvelovek

Zabiják & bodyguard 2 právě přibral další akční posilu z marvelovek
Zabiják & bodyguard | Lions Gate Films
Ta se bude jmenovat The Hitman’s Wife’s Bodyguard a jak již název naznačuje, vyjma zabijáka (Samuel L. Jackson) a bodyguarda (Ryan Reynolds) se vrátí i zabijákova manželka v podání Salmy Hayek. Čekají nás samozřejmě i nějací ti nováčci a jedním z nich bude charismatický ranař Frank Grillo, který na sebe v posledních letech upozornil v nejedné akční roli (nejvíce pozornosti si získal v Očistě a v marvelovkách jako Crossbones).
Tím se nám z téhle série stává taková malá slezina marvelovských hrdinů (nezapomínejme, že Jackson je Fury a Reynolds zmíněný Deadpool).
zabijak-bodyguard-2-prave-pribral-akcni-posilu-z-marvelovek
Frank Grillo | Marvel Studios
V Zabiják & bodyguard 2 si Grillo zahraje agenta Interpolu, který bude potřebovat hrdiny předchozího filmu k tomu, aby zabránil kybernetickému útoku v Evropě. Není to úplně lákavá zápletka, ale film by nás měl na druhou stranu zavést do Itálie, což je filmařsky hodně vděčná destinace. A vzhledem k tomu, že se nebude měnit tvůrčí tým, by zábava měla být zaručena.
Snímek zatím nemá datum premiéry, natáčet by se mělo začít ještě letos.
Oficiální popis děje jedničky: Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy.
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson