Na letošní Podkrušnohorské brusličce získali domácí po dvou zlatých a stříbrných a také tři bronzové medaile
Foto: Oddíl krasobruslení Litvínov
Sport

Litvínov - V sobotu 2. března patřil zimní stadion Ivana Hlinky opět malým nadějným krasobruslařům z celé republiky. Konal se zde stále oblíbenější již jubilejní X. ročník krasobruslařského závodu Podkrušnohorská bruslička.

Všechny potěšily krásné výkony všech malých závodníků, ale největší radost měl pořádající oddíl pochopitelně z vystoupení domácích závodníků, kteří v tak velké konkurenci dosáhli mnohokrát na stupně vítězů. Celkem vybojovali litvínovští závodníci 7 medailí a pohárů. Zlato patřilo v kategorii přípravka Amalii Sklenkové a v téže kategorii bronz vybojovala Kristýna Sochorová. Další zlato si odnesl v kategorii žáci C Martin Kovalik. Stříbro vybojovala Viktorie Hüblová v kategorii žačky mladší A, v kategorii žačky C Vanesa Holíková. Bronzové medaile čekaly na Valerii Hüblovou v kategorii nováčci starší A a Zuzanu Patlevičovou v kategorii žačky mladší C.

Bruslilo se za velmi krásné závodní atmosféry, podpořené fanoušky a zaslouženým potleskem všem závodníkům. Všichni odjížděli z Litvínova spokojeni, závod se všem velmi líbil. Závodníci zejména ocenili krásné ceny, které si z Litvínova odvezli všichni, bez ohledu na to, zda skončili na prvním nebo čestném posledním místě. Ceny závodníkům přišli předat také zástupci města, starostka Kamila Bláhová starostka a místostarostka Erika Sedláčková, kterým se mezi krasobruslaři moc líbilo.
Nejenom medailisté, ale všichni litvínovští závodníci úspěšně a zodpovědně reprezentovali domácí oddíl a podařilo se jim zúročit celoroční dřinu a předvést to nejlepší, co se zatím za svoji krátkou krasobruslařskou kariéru díky jejich skvělým trenérkám naučili.

Poděkování za vytvoření výborných podmínek k pořádání tohoto závodu patří výboru HC Litvínov, sportovní spolek, jehož je oddíl součástí a HC Verva a.s., dále poděkování za podporu směřuje městu Litvínov, drobným sponzorům a všem ostatním, díky kterým se mohl tak krásný závod uspořádat.

Výsledky litvínovských závodníků

Přípravka I
9. Kolbavová Katrin
12. Sochorová Tereza
15. Malíčková Sofie
17. Barrat Adéla

Přípravka II
5. Gärtnerová Eliška
6. Erlichová Edita

Přípravka III
1. Sklenková Amálie
3. Sochorová Kristýna
5. Misařová Adéla

Benjamin B1
10. Malíček Tomáš

Cvrček C2
7. Pancová Linda
8. Martinásková Daniela

Nováčci starší A
3. Hüblová Valerie
4. Vatrtová Sofia
5. Gabrielová Edita Luisa
6. Jakoubě Lucie
7. Udržalová Klaudie

Žačky mladší A
2. Hüblová Viktorie
4. Řezníčková Barbora

Žačky nejmladší C
8. Lišťanská Zuzana

Žačky mladší C
3. Patlevičová Zuzana

Žačky C
2. Holíková Vanesa
5. Vágnerová Veronika

Žák C
1. Kovalik Martin

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru