Policisté hledají tyto ženy, mohly by být důležitými svědky při pátrání po podvodníkovi
Foto: Policie ČR
Most

ČR - Hradečtí policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při objasnění trestné činnosti, páchané na seniorech. Hledají v této souvislosti dvě důležité svědkyně, které by jim mohly na základě cenných poznatků pomoct při pátrání po neznámém podvodníkovi, jenž se v minulých měsících pohyboval na Slezském Předměstí v Hradci Králové.

Podle zjištění policistů se tyto ženy měly pohybovat v místech okolo polikliniky na Slezském Předměstí, kde neznámý muž v minulosti oslovoval náhodně kolemjdoucí seniory a nabízel jim různé zboží. Jak se později ukázalo, mělo jít ze strany podezřelého muže o předem připravené jednání s cílem vylákat od starších spoluobčanů finanční hotovost.

0403svedkyne1

0403svedkyne5

"Prosíme ženy na zveřejněných fotografiích nebo na kamerovém záznamu, aby neváhaly a kontaktovaly proto nejbližší služebnu Policie ČR. S žádostí o pomoc se rovněž obracíme na veřejnost, aby v případě, že tyto ženy pozná, informovala policisty na bezplatné lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," uvedla policejní mluvčí Lenka Burýšková.

0403svedkyne4

4x foto zdroj: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru