Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dylan (†52) z Beverly Hills 90210 měl před svatbou! Krásná snoubenka a další 4 osudové ženy

Dylan (†52) z Beverly Hills 90210 měl před svatbou! Krásná snoubenka a další 4 osudové ženy
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 78 fotografií
Milostný život
Svoje soukromí si Luke Perry (†52) střežil jako oko v hlavě. Rozdíly mezi pracovním a osobním životem dělal tak velké, že spousta lidí donedávna netušila, že se zasnoubil. V pondělí zesnulý Dylan z Beverly Hills 90210 si měl brát Wendy Madison Bauer. A jaké další ženy patřily k těm osudovým?

Luke Perry (†52) alias Dylan z Beverly Hills 90210 se rozhodně nechystal do důchodu. Naopak měl spoustu plánů, které kvůli zákeřné mrtvici už nikdy nenaplní.

Populární seriálový herec se chtěl ženit! S krásnou brunetkou Wendy Madison Bauer ho pojil letitý vážný vztah a podle amerického portálu tmz.com se před nedávnem zasnoubili. Svou nevěstu ukázal světu jen jednou, a to na předávání cen GLAAD Media Awards v roce 2017.

Osud tomu chtěl bohužel jinak, Perry v pondělí podlehl následkům mrtvice. Od středy ho lékaři udržovali v umělém spánku a herec se tak nestihl ani rozloučit se svými nejbližšími. U smrtelné postele seděla až do konce kromě jiných i Wendy...

Silné pouto ho pojilo i s exmanželkou Minnie Sharp, s níž žil od roku 1993 do roku 2003. Měli spolu syna Jacka a dceru Sophie. Zejména kvůli dětem se rozvedli v míru a přátelili se až do Perryho posledních dnů.

V 80. letech mu celý svět záviděl románek s jednou z nejžhavějších hereček tehdejší doby. Postel mu zahřívala Yasmine Bleeth z Pobřežní hlídky a větší šťastlivec byl tenkrát jen ten, komu se podařilo zdolat Pamelu Anderson

Perry byl spojován i s Jennie Garth, kolegyní z Beverly Hills 90210, a později dokonce i s dnešní plastikovou královnou Renée Zellweger . Nikdy se však nepotvrdilo, že spolu skutečně něco měli.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy