Fotbal v kině. Fanoušci sledovali souboj Realu s Barcelonou v pohodlných sedačkách

Hvězdné obsazení, dramatické zápletky, nečekané rozuzlení – dobrý fotbalový zápas má s kvalitním filmem dost společného. A tak měli fotbaloví fanoušci nejen v Brně možnost zajít si do kina na slavné El Clásico, tedy zápas španělské ligy mezi Realem Madrid a Barcelonou. Pár rozdílů tu ale oproti klasickému promítání bylo. Diváci hlasitě křičeli a měli jiný názor na to, kdo je hrdina a kdo padouch.

Brno Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„V tomhle El Clásicu budu fandit Realu Madrid. Zdaleka se jim nedaří tak jako v předešlých sezonách, ale věřím, že Barcelonu pokoří a oplatí jim tu poslední porážku,“ říká pro Radiožurnál David, jeden z návštěvníků fotbalu v kině.

A možná je dobře, že společnost Digi Sport, která zápasy španělské ligy přenáší, pro jistotu najala několik členů ochranky. Vedle Jakuba oblečeného od hlavy až k patě v barvách Barcelony by si totiž David asi sedat neměl.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fotbal v kině. Fanoušci sledovali souboj Realu s Barcelonou v pohodlných sedačkách. Na místě natáčel David Nekvinda

„Fotbal v kině mi přijde zajímavý, takže jsem tady asi spíš ze zvědavosti. Radši bývám sám doma, protože z fanoušků Madridu chytám dost nervy. Mám s tím dost problém, takže doufám, že si tady vedle mě sedne nějaký psychopat v bílém dresu,“ dodává.

 V prvním poločase se dostala do vedení Barcelona. A zápas sledoval i ligový mistr z roku 1978, bývalý brankář fotbalové Zbrojovky Brno Josef Hron.

„Viděl jsem reklamu, že to pojede v kinech, tak jsem se o tom zmínil doma a dcera mi koupila dva lístky, tak jsem se přišel podívat s vnukem. Je to velice zajímavé a velice pěkný zápas. Je to, jako byste na tom fotbale skoro byli,“ přibližuje Hron.

Takto nakonec slavili vítězství návštěvníci kina fandící Barceloně. Jediný gól totiž katalánskému klubu stačil k výhře na hřišti největšího rivala.

Fotbal v kině. Fanoušci sledovali souboj Realu s Barcelonou v pohodlných sedačkách | Zdroj: PP Partners Prague

David Nekvinda Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme