28. 04. 2024

Saháme do rezerv

Jen aby se vědělo: máme za sebou více než čtyři měsíce, kdy je den kratší než noc a z toho dva, které mají denního světla sotva třetinu z 24 hodin.



O několik rovnoběžek výše směrem k severnímu polárnímu kruhu se už běžně řeší psychické újmy a nemoci způsobené režimem polární noci.

I u nás je třeba si uvědomit příznaky české verze polární noci také.

„Zdánlivě nevysvětlitelná únava a zimomřivost, emoční podráždění, snížená odolnost a zvýšená citlivost jdou ruku v ruce s větší nemocností populace mírného podnebného pásma v mrazivém začátku února.“ Tolik oficiální rétorika.

Mezi sebou se pak v jazyce prostším bavíme o tom, že „…jsem nanicovatá ani nevím z čeho, všecko mě hned vytočí a nemám na nic sílu…“.

Naštěstí do rovnodennosti, kdy se poměry světla a tmy obrátí, už stříháme z posledního půlmetru a zbytek tělesných a duševních rezerv je možné zadotovat enzymy. Lék Wobenzym podpoří naši imunitu zvenčí stejnými prostředky jako funguje zevnitř a pomůže překlenout předjarní a jarní vyčerpání, abychom neonemocněli, až to venku propukne. Dvakrát denně 7 tablet léku Wobenzym je zdravotní připojištění pro hezký začátek jara. Více na www.wobenzym.cz.

Komentáře

Poslat nový komentář

CAPTCHA
Tato otázka testuje zda jste člověk a tím zamezuje automatickému odesílání spamu
Image CAPTCHA
Zadejte znaky z obrázku

Novinky do emailu

Chcete, aby Vám nic neuniklo? Zaregistrujte prosím váš email a 1x týdně obdržíte kompletní seznam novinek ze serveru.

Přihlášení