Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Roztrhaný Michal P. (†33) si o problém koledoval: Kvůli němu teď zemřela březí lvice!

Roztrhaný Michal P. (†33) si o problém koledoval: Kvůli němu teď zemřela březí lvice!
Zdroj: Facebook
smrt lvice
Muž ve Zděchově na Vsetínsku, který nelegálně choval lvy, byl v úterý ráno napaden jednou ze svých šelem. Chovatel incident nepřežil. Zásahovou jednotkou byli zastřeleni oba lvi. Fufík, který Michala P. napadl, a s ním i lvice Liuwa, která byla právě březí!

V úterý ráno byl napaden třiatřicetiletý chovatel lvů Michal P., který i přes zákaz úřadů nelegální chov ve svém domě praktikoval.

Jeho smrt potvrdil starosta obce Zděchov na Vsetínsku, kde se incident odehrál. Redakce eXtra.cz se pokoušela spojit se starostou Tomášem Kocourkem, měl ale vypnutý telefon. "Pan starosta je v terénu. Bohužel k případu nemůžeme poskytnout žádné informace. Michal P. byl spořádaný, občas byly problémy s jeho zvířaty," řekla nám zástupkyně starosty Pavla Kratinová.

Nakonec se starosta Kocourek ozval s tím, že nemá mnoho času. Tvrdil ale, že se vedení obce snažilo situaci, kdy měl chovatel lvy nelegálně, řešit. "Kontaktovali jsme různé úřady. Ale věc se nepodařilo dořešit," uvedl starosta.

Je jisté, že za smrt si chovatel mohl sám. Ani přes varování se chování svých dvou lvů v domácím prostředí nevzdal. Už dříve jsme vás informovali o tom, že loni v létě byly se lvicí Liuwou také problémy. Při venčení napadla cyklistu a ten skončil v nemocnici. Právě lvice Liuwa byla dnes ráno zásahovou jednotkou zastřelena. Podle všeho byla březí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy