Všichni s napětím čekali, zda se Dáda Patrasová na křtu CD Radima Flendera dotkne alkoholu, nebo se bude držet. A držela se. Dokonce se nenapila ani sektu, který během křtu držela v ruce.

Ta nehoda mi dala hodně za vyučenou, už se to nikdy nestane. Upnu se nyní na práci a svá vnoučata. Kdyby se tohle, to, co se stalo mně, stalo někomu jinému, tak z toho není takový poprask a ani pokuta by nebyla taková. Mrzelo mě, jaký humbuk se okolo toho dělal," řekla Blesku herečka, která má pocit, že výše trestu byla kvůli tomu, že je slavná.Komu z nás se to nikdy nestalo?" ptala se.

A přitom za to, že řídila s 2,5 promile alkoholu v krvi a nabourala další auto, byla potrestaná pokutou ve výši 150 tisíc a po dobu roku a půl nesmí usednout za volant.

Alkohol jí sice přímo nezakázali, ona se ho však přece jen raději zřekla. Místo skleničky v ruce svírala mobil s fotkou svého italského miláčka Vita a zálibně se na něj dívala. „Hodinu před akcí jsme si s Vitem volali, je to nejúžasnější člověk na světě, který mě nesoudí a je mi vždy velkou oporou. Jsem šťastná, že ho mám," netají se Patrasová.

Dáda vyrazila na akci v tričku s lebkou, které je ale od známého módního návrháře Philippa Pleina (41), takže jeho cena se pohybuje okolo deseti tisíc korun. Na křtu se s maminkou ukázala také dcera Anička Slováčková (23), ovšem Felix Slováček (75) se na akci raději neukázal.

Skoro to vypadá, jako by se snažil vyhnout veřejným setkáním s manželkou, jelikož už jednou odpískal účast na oslavě narozenin Jiřího Krampola (80), poté co herec pozval i jeho ženu Dádu a veřejně mu naznačil, že o svých hostech si bude rozhodovat sám. Ostatně Krampol se objevil i v pondělí na křtu, i když jeho manželka Hanka (57) leží v nemocnici.

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
51 fotografií