Bývalá hvězda Tváře David Gránský: Nová kariéra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bývalá hvězda Tváře David Gránský: Nová kariéra!

David Gránský
David Gránský (Dana Kolářová)

Ve Tváři si vyzkoušel, jaké to je být celosvětově známý popový miláček Justin Bieber (25). Teď si David Gránský (26) na vlastní kůži zažije kariéru sólového zpěváka, a to ještě před svatbou.

Momentálně ho diváci znají hlavně jako moderátora Top Star magazínu či doktůrka Matyáše Bojana ze seriálu Modrý kód. Poprvé se ale na obrazovce objevil v roce 2008 v pěvecké soutěži X Factor. Nyní se k hudbě vrátil díky slovenské zpěvačce Kristíně Pelákové (31), s níž nazpíval duet Stále ťa mať (Stále tě mít). „Tahle píseň mi připomněla mou lásku k hudbě. Na tu jsem byl původně zaměřen a teď se k ní vrátím. Mám napsaný, nazpívaný a připravený nový a zároveň můj první singl, který je o plnění snů. Už jen stačí sestříhat videoklip. To může ale trvat měsíc, možná déle,“ svěřil Aha! Gránský.

Prozradil také, že režie i financování projektu byly celé na něm. „Nebylo jednoduché skloubit dohromady čas. Kvůli divadlu a natáčení mohu být jen týden pryč. Do toho ještě připravujeme svatbu, na kterou se už moc těším,“ dodal s úsměvem. Se snoubenkou Nikolou do toho hodlají praštit už letos v srpnu.

 Fešák z Modrého kódu David Gránský prozradil detaily o své svatbě! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milosgrigo...@...
6. 3. 2019 • 18:22

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.