Dnes Čtvrtek - zatazeno 11°C
Zítra Pátek - polojasno 16°C
Čtvrtek 25. 4. 2024
Svátek má Marek
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Byznys

Dozorčí rada Pražských služeb rozhodla o doplnění členů představenstva společnosti

V představenstvu společnosti Pražské služby, a.s., došlo k několika změnám. Dozorčí rada koncem minulého týdne rozhodla o doplnění představenstva – ve vedení společnosti zůstane Patrik Roman – naopak odvolán byl Radim Kříž. 

Patrik Roman byl opětovně zvolen do čela Pražských služeb poté, co mu skončilo čtyřleté volební období, současně je také generálním ředitelem společnosti. Místopředsedou představenstva byl zvolen Michal Čoupek, který bude mít na starosti strategické investice.

Dále představenstvo doplnili František Hodan, který bude řešit oblast provozních záležitostí, Aleš Bláha, současný ředitel Zařízení na energetické využití odpadu – ZEVO, a o právní záležitosti se bude starat Peter George Valert. Odvolán z představenstva byl naopak Radim Kříž.


Fakulta biomedicínského inženýrství ČVUT si zvolila děkana

Dnes v 06:17

Akademický senát Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT zvolil 23. dubna kandidáta na děkana FBMI. V tajném hlasování byl jednomyslně zvolen na funkční období 2024–2028 staronový děkan FBMI prof. MUDr. Jozef Rosina, Ph.D., MBA.

Hledáte práci? Praha 4 ji nabízí na radnici i ve školách a školkách

22. dubna 2024 v 10:42

Radnice hledá zaměstnance na úřad MČ Praha 4, tak i ve zřizovaných školách a mateřských školách.

Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení pořádala v Praze konferenci

21. dubna 2024 v 09:10

V kongresovém Top Hotelu Praha se ve dnech 18. a 19. dubna konala 62. konference Společnosti pro rozvoj veřejného osvětlení. Tématem akce bylo ekologické, hospodárné a bezpečné veřejné osvětlení. Generálním partnerem konference byla městská společnost Technologie hlavního města Prahy. „Děkujeme za...

innogy: Oslava myšlenek a nápadů, které mění svět k lepšímu

19. dubna 2024 v 16:43

Světový den kreativity a inovací, který připadá na 21. dubna, byl založen s cílem podpořit kreativní myšlení a inovace ve všech aspektech lidského rozvoje. Původně šlo o reakci Marci Segalové na článek o kreativní krizi v Kanadě v roce 2001.

Národní centrum Stavebnictví 4.0 se opět představí na Stavebním veletrhu

14. dubna 2024 v 18:57

Národní centrum Stavebnictví 4.0 se již podruhé představí na Stavebním veletrhu a Festivalu architektury, který se letos uskuteční ve dnech 24.–27. dubna 2024 na brněnském výstavišti. Organizuje zde stavební hackathon na téma dostupné bydlení i diskuse s influencery, kteří se věnují rozdílným...

Další články
Nahoru