Nejsledovanější flighty úvodních dvou kol na Arnold Palmer Invitational

PGA TOUR
Nejsledovanější flighty úvodních dvou kol na Arnold Palmer Invitational

Tiger Woods sice kvůli menšímu zranění na Arnold Palmer Invitational startovat nebude, i přesto je turnaje v Bay Hill obsazen nadstandardně. Na jaké flighty se v úvodních dvou dnech můžeme těšit?


Justin Rose, Brandt Snedeker, Henrik Stenson

Justin Rose si znovu zahraje téměř po měsíci a jeho úkol je jasný - dostat se před Dustina Johnsona na pozici světové jedničky. Ve flightu s ním půjde jeho kamarád Henrik Stenson. Ten se sice letos trápí, na Bay Hill ale skončil dělený osmý a lépe z posledních šesti startů hned pětkrát. Evropské duo doplní Brandt Snedeker, jenž se poprvé v letošní sezóně pokusí zaútočit na TOP 10. V prvním kole toto trio startuje ve 13:43 našeho času, v pátek poté o pět hodin později.

Rickie Fowler, Jason Day, Ian Poulter

Rickie Fowler triumfoval ve Phoenixu a daleko k titulu nebyl ani na The Honda Classic, kde o jedinou ránu obsadil dělenou druhou příčku. V úvodních dnech bude soupeřit s Jasonem Dayem, posledním vítězem API před skonem Arnolda Palmera, a také s Ianem Poulterem, který má letos fantastickou formu. Poulter zatím vždy prošel cutem a nejhůře skončil na dělené třiatřicáté pozici. První kolo pro tuto trojici začíná ve 13:54, druhé taktéž o pět hodin později. 

Rory McIlroy, Marc Leishman, Patrick Reed

Obhájce triumfu Rory McIlroy je ve fantastické formě a na API je jednoznačně největším favoritem. Proti sobě bude mít v úvodních dvou kolech vítěze z roku 2017 Marca Leishmana a také Patricka Reeda, který má poměrně solidní golfovou konzistentnost. Letos odehrál šest turnajů a hned pětkrát skončil do pětadvacáté pozici. Své první kolo načnou ve čtvrtek od 18:43, pátek pro ně začne ve 13:43. 

Phil Mickelson, Brooks Koepka, Bryson DeChambeau

Phil Mickelson startuje v Bay Hill poprvé od roku 2013 a posilněn výhrou na Pebble Beach rozhodně nebude chtít být v pozadí. Zajímavá konfrontace poté čeká na Brysona DeChambeaua a Brookse Koepky. Po titulu prvně jmenovaného v Dubaji totiž Koepka, který mimochodem na The Honda Classic obsadil s Fowlerem dělenou druhou pozici, uvedl, že hra golfisty-vědátora je příliš pomalá a trapná. Máme se tak rozhodně na co těšit. Úvodní odpal tohoto flightu je naplánován na 18:44, druhé kolo začne ve 13:54.