Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku

8. 03. 2019 | Televizní tipy
Premiéra volného pokračování seriálu Doktor Martin tentokrát v hlavní roli s policistou Tomášem Topinkou, který v podhorském městečku Protějov řeší malé případy ve velkém stylu.

V seriálu Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku hrají: R. Mikluš, J. Bartoška, V. Freimanová, J. Boková, E. Maximová, M. Noga, V. Jiráček a další. Scénář H. Trojánek a T. Končinský. Kamera M. Holman. Režie P. Zahrádka (Premiéra)

Ve vlaku mířícím do Protějova je ukradena vzácná historická známka jednomu z cestujících panu Tyčkovi. Lucie Mazalová (J. Boková), která je rovněž jednou z pasažérek, přivolá na nádraží Tomáše Topinku (R. Mikluš). Ten se iniciativně ujímá vyšetřování případu, zadrží vlak, z něhož udělá místo činu, a začne s výslechy. Nepříjemné je, že jednou z možných podezřelých je právě i jeho Lucie.

Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlakuNavíc se opět setkává také s Klárou Volnou (E. Maximová), bývalou policistkou, kterou kdysi zatknul a která se do Protějova vrací po propuštění z vězení, a to celou situaci ještě zkomplikuje. Případ se zamotává a na nádraží postupně dojíždí i Marie Topinková (V. Freimanová) s majorem Hrubým (J. Bartoška) v seriálu Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku.

Ten navrhne, aby byla ve vagónu, kde k odcizení došlo, provedena rekonstrukce. Lucie si s Klárou evidentně nepadly do oka a začnou mezi sebou soupeřit. Vzácná známka je nakonec náhodou objevena, ale rozuzlení celé zapeklité krádeže má ještě úplně jiné, nečekané vysvětlení.

Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku můžete sledovat 8. 3. 2019 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku:

Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku
Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku
Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku
Strážmistr Topinka 9. díl - Zločin ve vlaku
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !