Moje šťastná hvězda

Chantal Poullain: Vzala vinu za rozvod na sebe

Od jejich rozvodu uplynulo už 15 let, ale ji to stále trápí. Herečka CHANTAL POULLAIN (62) rozvodu s BOLKEM POLÍVKOU (69) lituje.

Po tolika letech ji stále trápí výčitky svědomí. Herečka Chantal Poullain (62), která se poslední dobou objevuje především v seriálu Ordinace v růžové zahradě, je dodnes smutná z nevydařeného manželství s Bolkem Polívkou (69).

Manželi byli „Možná pyšná,“ na s tím, partnerství syna jsou měl dřív. asi A to, nepřivábí. 15 let, ale několik let z toho už Chantal s Bolkem nežila. Nicméně i přesto bere jejich rozvod jako svou životní prohru. Většinu problémů dává za vinu právě sobě, prý se ve vztahu soustředila na sebe, a ne na partnerský život.

Dost se nesnažila

Herečka je momentálně sama a má potřebu bilancovat. Rozpovídala se o tom, jaké chyby v manželství dělala a uvědomila si je až s odstupem času. Tvrdí, že byla vychovaná tak, aby se muž snažil o ženu, a ne žena o muže. A toho se také zuby nehty držela. Polívka s ní chtěl žít v Olšanech, kde by se společně starali o koně a o hotel. Ona to ale odmítla. „Nechtěla jsem být zavřená v Olšanech, nebyla jsem připravená starat se o hotel a koně,“ přiznala s povzdechem herečka.

Byla moc pyšná

Poté se rozhodla utéct do Brna a očekávala, že její manžel automaticky půjde za ní a bude o ni usilovat. To se však nestalo a Chantal si dnes říká, že se měla asi v í c snažit a také projevit nějaký zájem. „Možná jsem měla být méně pyšná,“ sype si herečka popel na hlavu. Dále se také svěřila s tím, že měla být víc tolerantní a chápavá a měla dát jejich partnerství větší šanci. S Polívkou se jim ale podařilo mít syna Vladimíra (29), za kterého jsou oba šťastní.

Ale při rozpadu manželství si Chantal začala vyčítat, že jejich syn by měl mít oba rodiče, ne jen jednoho. Na to ale měla myslet dřív. Vztah s Polívkou už se jí asi nikdy slepit nepodaří, protože Polívka je šťastně zadaný. A to, že na sebe prozradila tolik chyb, jí nového partnera nepřivábí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden