Temnou minulost Krále popu vynesl na světlo kontroverzní dokument Leaving Neverland, v němž vystoupily údajné oběti Jacksonova sexuálního zneužívání. Sourozenci Michaela již ale vše popřeli a dál hájí čest slavného zpěváka. 

Poté co byl dokument vysílán na stanici HBO, se začaly v zahraničních médiích objevovat zvěsti, že se k celé záležitosti měla vyjádřit i jeho dcera Paris, která se věnuje herectví a modelingu. Údajně se nechala slyšet v tom smyslu, že se nyní kvůli skandálu kolem svého zesnulého otce obává o svou kariéru. Rovněž měla pro Gay Star News říci, že věří v Michaleovu nevinu. 

Nakonec se ale ukázalo, že blondýnka, která se v minulosti léčila na psychiatrii, nic takového neřekla. „Ve skutečnosti jsem nevydala zatím žádné prohlášení, obzvláště že mám obavy, jak to ovlivní moji práci,“ reagovala na kauzu Paris prostřednictvím twitteru. 

Naznačila i to, co si vlastně myslí o údajné otcově pedofilii - zřejmě má totiž opravdu za to, že je nevinný, jak jí média vložila do úst. „Skoro jste se trefili. Alespoň to nebyl hnusný a útočný článek. Všichni berete můj život mnohem vážněji než já. Zklidněte se," dodala poněkud nakvašeně mladá dívka, která se možná snaží zůstat nestranná a zbytečně na sebe v souvislosti s ohavnou kauzou neupozorňovat. Skoro to tak vypadá, jako by si vlastně nebyla tak úplně jistá, že Jackson nic neudělal.

VIDEO: Trailer k filmu Leaving Neverland

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Leaving Neverland HBO

Fotogalerie
49 fotografií