Sousa se stal oficiálně novým trenérem Bordeaux

08.03.2019, 23:09
Aktuality
Bordeaux od této chvíle povede Paulo Sousa. Osmačtyřicetiletý Portugalec, jenž na lavičce vystřídal Ricarda, se stal třetím trenérem Girondins v probíhajícím ročníku...

Na lavičce francouzského klubu letošní ročník odstartoval Gus Poyet, ve funkci ale nevydržel ani do konce srpna, načež ho vystřídal Ricardo. Také zkušený stratég ale neobstál.

Osudnou se Ricardovi staly neuspokojivé výsledky, když ambiciózní mužstvo se aktuálně pohybuje až na průběžné třinácté pozici Ligue 1. S cílem pozvednout výsledky tradičního klubu nyní přichází Paulo Sousa.

Bývalý záložník má za sebou vcelku zajímavou trenérskou dráhu, během níž vedl QPR, Swansea City, Leicester City, Videoton, Maccabi Tel-Aviv, Basilej nebo Fiorentinu. Naposledy Sousa působil v čínském Tianjinu Quanjian, přičemž ve svém novém působišti podepsal smlouvu do roku 2022.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

STAČILA EXPRESKA

Reagovat
smazaný uživatel

Definitivni konec Plasila.

Reagovat
Omanomet

Plašil po sezoně končí... Pod novým trenérem nebude dostávat takovou důvěru a celkově už na to tolik nemá, takže Jardo děkujeme za dobrou reprezentaci Česka ve Francii

Reagovat
Blasphemer

these bitches love Sousa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele