Africký válečník. Soungole poprvé na jaře hrál a hned mu spoluhráč vysekl poklonu. Proč si vysloužil toto označení?

Africký válečník. Soungole poprvé na jaře hrál a hned mu spoluhráč vysekl poklonu. Proč si vysloužil toto označení?

Navzdory vedení Teplice nakonec v Jablonci prohrály 2:1, jednomu z hostujících fotbalistů se ale přesto dostalo komplimentu od spoluhráče. Čím Daniel Soungole tak zaujal Tomáše Kučeru? 

Stálice teplické sestavy Admir Ljevakovič ani v letošní sezóně nezůstala dlužna své pověsti a sbírá jednu žlutou kartu za druhou. Momentálně pyká za tu osmou, a tak musel trenér Stanislav Hejkal sáhnout po náhradě.

Tou byl v Jablonci Daniel Soungole. Čtyřiadvacetiletý hráč z Pobřeží slonoviny nastoupil teprve potřetí v probíhajícím ročníku, když si předtím stihl připsat jen třináct minut v Liberci, to už loni v srpnu, a pak poločas v listopadovém duelu na Dukle.

V Jablonci ale odehrál kompletní porci minut, a to i přesto, že celkem podstatnou část utkání absolvoval s poměrně nepříjemným zdravotním problémem. O co šlo, prozradil po utkání na sociálních sítích jeho spoluhráč Tomáš Kučera.

„Big up my brother Danny Soungole, kterej dneska celej druhej poločas odehrál se zlomeným nosem. African warrior,“ uznale ukázal pomyslný palec nahoru svému parťákovi z teplické sestavy.