Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nepochopitelné chování: Exekutor zapečetil byt i s dvěma psy, jeden nyní zemřel

Nepochopitelné chování: Exekutor zapečetil byt i s dvěma psy, jeden nyní zemřel
Zdroj: TV Nova
exekuce
O nepochopitelném chování exekutora informovala TV Nova už ve čtvrtek. Seniorovi z Březové u Sokolova zapečetil exekutor byt. Problém je v tom, že v něm zůstali dva psi. Jeden ze psů byl natolik traumatizovaný, že zemřel. Oba psi byla zamčeni v bytě dlouhé dva dny.

Opravdu smutné chvíle zažívá senior z Březové u Sokolova. Když se ve čtvrtek vrátil z návštěvy u přátel, zjistil, že dveře od jeho bytu zapečetil exekutor. V bytě ale se seniorem žili dva psi, které exekutor zapečetil také.

Senior byl v tak zoufalé situaci, že po dvou dnech do bytu vnikl, aby zachránil své dva domácí mazlíčky. Nejdříve se snažil vše řešit přes úřady a policisty, marně. Bohužel velký stres a samota se na jednom ze psů podepsala natolik, že v sobotu zemřel.

"Probrečel jsem celou noc. Sára byla jako moje dítě, měl jsem ji třináct let, byli jsme na sebe zvyklí," řekl muž portálu iDnes.cz. Majiteli je jasné, že psi byli vystaveni velkému stresu a to zapříčinilo smrt jednoho z nich.

"Nikdo mne nepřesvědčí, že to tak není. Kdyby se to nestalo, možná tady mohl pes být," dodal. „Pokud nastane situace, že soudní exekutor provede úkon v bytě nebo v obydlí majitele a jsou tam živá zvířata nebo psi, jako v daném případě, tak soudní exekutor by měl nějakým přiměřeným způsobem vyrozumět majitele toho bytu,“ řekl člen prezidia Exekutorské komory Martin Tunkl TN.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy