TOPlist

Huawei P30 nebude jedinou novinkou. Výrobce odhalí další hardware

Huawei Watch GT Elegant

Společnost Huawei 26. března v Paříži představí svůj nový vlajkový model Huawei P30, který má lákat na špičkovou výbavu v čele s periskopickým fotoaparátem, který má nabídnout až desetinásobné přiblížení. Na konferenci dostala pozvánku i naše redakce, takže se můžete těšit na první dojmy přímo z místa dění.

Kromě Huawei P30 bychom se zde měli dočkat také dvou nových variant chytrých hodinek Huawei Watch GT (recenze). Konkrétně má jít o edice Huawei Watch GT Active a Elegant, které budou mít oproti původní verzi nepatrně odlišný design, i když rozměry a velikost displeje (1,39″) zůstanou stejné. Počítá se také s novými ciferníky.

Německý server WinFuture.de, který v minulosti zveřejnil kompletní tiskové snímky Samsungu Galaxy S10, přišel s prvním obrázkem. Na něm jsou zachyceny právě Huawei Watch GT Elegant v edici se zeleným a oranžovým řemínkem. Dá se očekávat, že varianta Active bude pro změnu cílit na sportovce.

Autor článku Roman Hálek
Roman Hálek
Technologie 21. století mě inspirují a neustále popohání vpřed. Rád o nich píši a ještě radši je všechny zkouším. A pokud zrovna nesedím u klávesnice, s nadšením běhám, nebo se proháním na kole, a s nepatrně menším nadšením dálkově studuji vysokou školu.

Kapitoly článku